Roberta Anastase ar putea candida la presedintia CJ Prahova

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 16:19 1503 citiri
Foto: Arhiva

Conform strategiei interne a PDL Prahova discutata zilele acestea, Roberta Anastase ar putea fi desemnata de PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova.

Surse apropiate discutiilor, au relatat ca baza strategiei de impunere a Robertei Anastase ca si candidat, o constituie sondajele interne ale PDL care o crediteaza pe Anastase cu un scor in jurul cifrei de 43% din optiunile prahovenilor, in competitie cu actualul presedinte Mircea Cozma, din partea USL, care ar obtine un scor de 32%.

Decizia asupra candidaturii se va lua pana la sfarsitul saptamanii in curs, in conditiile in care simularile electorale si sondajele l-au vizat si pe actualul prefect al judetului, Adrian Dobre, ca potential contracandidat al lui Cozma din partea PDL.

In aceasta varianta, actualul prefect ar obtine 36% din sufragii, in timp ce actualul presedinte Cozma (PSD) ar fi votat de 34% dintre prahoveni.

In conditiile in care actualul prefect si-a anuntat deja candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean, trebuind conform legii sa demisioneze din functia de prefect pana la 15 aprilie in cazul candidaturii, la finalul acestui weekend pedelistii prahoveni sunt obligati sa decida candidatul cu sansele cele mai mari in competitiaa cu USL la Prahova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News