Presedintele Parlamentului European vine in Romania

Luni, 07 Iunie 2010, ora 15:23 977 citiri

Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, se va afla in Romania marti si miercuri, la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si va avea intalniri cu seful statului, prim-ministrul, presedintii celor doua Camere, ministrul de Externe.

Pe durata vizitei, presedintele Parlamentului European va avea miercuri dimineata o intrevedere cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cu presedintele Senatului, Mircea Geoana, urmand ca, dupa aceea, sa aiba o intalnire cu presedintii Comisiilor permanente din Camera Deputatilor si Senat.

Tot miercuri, Jerzy Buzek va avea o intrevedere, la Parlament, cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, iar de la ora 11.45, presedintele Parlamentului European va fi prezent la sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului.

Pe durata vizitei, presedintele Parlamentului European se va mai intalni cu presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc.

Buzek va participa, miercuri, la Biblioteca Cebtrala Universitara, la dezbaterea cu tema "Efectele crizei economico-financiare. Eficienta si solidaritate".

Vizita presedintelui PE in Romania, Jerzy Buzek, programata a avea loc in perioada 11-12 aprilie 2010, a fost anulata ca urmare a accidentului aviatic din 10 aprilie, in care presedintele polonez Lech Kaczynski si alti oficiali politici polonezi au murit.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5