PDL acuza PNL, in cazul Ciorbea la ASF: Antonescu adora sa stea in pat cu dusmanul

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 23:17 2664 citiri
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase a spus, miercuri, ca presedintele liberal Crin Antonescu "adora sa stea in pat cu dusmanul", dupa ce candidatura senatorului PNL Victor Ciorbea la ASF a fost sustinuta de PSD.

"Desi, teoretic, USL s-a destramat si avem de-a face cu un spectacol destul de putin credibil pe televizoare oferit de cei doi lideri, Ponta si Antonescu, in realitate domnului Antonescu ii place, adora sa stea in pat cu dusmanul.

Acest lucru este dovedit de candidatura domnului Ciorbea, sustinuta de grupul parlamentar PSD, la conducerea ASF. Ei guverneaza in continuare", spus Anastase, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, potrivit Realitatea Tv, care citeaza Mediafax.

Noua conducere a ASF, votata in Parlament

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor sustine ca numirea fostului premier in Consiliul ASF "contravine legii", argumentand prin faptul ca Victor Ciorbea nu are experienta in ce priveste supravegherea pietei de capital si nici nu indeplineste conditia legala privind vechimea.

Parlamentarii PDL, protest fata noua conducere ASF: Au parasit sedinta de vot

PDL: Victor Ciorbea a fost numit ilegal in ASF! Cum numara Ciorbea cei 9 ani ceruti de lege

Noua conducere a Autoritatii de Supraveghere Financiara a fost votata, marti, in Parlament. Astfel, Misu Negritoiu a fost votat noul presedinte al ASF, in timp ce fostul premier Victor Ciorbea este membrul neexecutiv al Autoritatii, votat de parlamentari.

Anterior, parlamentarii PDL au parasit sedinta comuna a Parlamentului, protestand astfel fata de cele doua numiri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
andrei27
rank 5
Nu sunteti lamuriti cum stie sa numere tanti rogoberta?