Opozitia a convocat propriul Birou Permanent ca sa o sanctioneze pe Anastase

Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 13:291081 citiri
Opozitia a convocat propriul Birou Permanent ca sa o sanctioneze pe Anastase
Foto:Arhiva

PSD+PC si PNL au convocat joi o sedinta extraordinara a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor in care au discutat sanctionarea presedintelui acestui for legislativ, Roberta Anastase.

Sedinta la care au participat toti reprezentantii Opozitiei in Biroul Permanent a fost condusa de Adrian Nastase, care a precizat ca a fost delegat sa tina aceasta intrunire de catre reprezentantii PNL si PSD+PC in conducerea Camerei Deputatilor.

Adrian Nastase a adaugat ca Roberta Anastase a refuzat convocarea acestei reuniuni si a precizat ca, in baza regulamentului, patru membri ai Biroului Permanent pot solicita o astfel de sedinta.

In debutul intrunirii, Ludovic Orban a propus suplimentarea ordinii de zi cu sanctionarea presedintelui Camerei, Roberta Anastase, de a nu mai conduce forul timp de 15 zile.

Orban a motivat aceasta propunere prin faptul ca Anastase a impiedicat personalul tehnic sa participe la Biroul Permanent astfel incat sedinta sa se desfasoare in conditii regulamentare. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi.

La sedinta au participat sapte membri ai Biroului permanent: Adrian Nastase, Valeriu Zgonea, Nicolae Banicioiu, Georgian Pop, Ludovic Orban, Dan Motreanu si Mihai Voicu, dar si liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, si viceliderul grupului PNL din Camera, Eugen Nicolaescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News