Macovei, acuzata ca numara ordonantele de urgenta cu "metoda Anastase"

Marti, 06 August 2013, ora 23:322124 citiri
Macovei, acuzata ca numara ordonantele de urgenta cu "metoda Anastase"
Foto: Arhiva

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD considera ca europarlamentarul Monica Macovei "aplica metoda Anastase" la numararea ordonantelor de urgenta emise de Guvernul USL si ii transmite acesteia sa verifice informatiile inainte de urmatoarea iesire publica, altfel "risca sa se faca de rusine".

"In afara de cativa acoliti din PDL, nu cred ca mai exista vreo persoana in aceasta tara care sa se lase pacalita de minciunile proferate de europarlamentarul Monica Macovei, cu atat mai mult cu cat aceasta foloseste fara nicio sfiala metoda Anastase la numararea ordonantelor de urgenta", a transmis purtatorul de cuvant al PSD, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Catalin Ivan subliniaza ca declaratiile celor din PDL nu vor sterge performata "Cabinetul de trista amintire Boc", pe care il considera "campionul guvernarii prin ordonante".

Catalin Ivan: Parlamentul European s-a saturat de Elena Basescu si Monica Macovei

"Daca ar fi aruncat o privire mai atenta asupra Repertoriului legislativ, care este accesibil oricarui cetatean de buna-credinta, ar fi observat ca numarul corect de OUG emise de Guvernul USL este mai mic decat cele emise de Guvernul Boc. Prin urmare, Monica Macovei poate ramane linistita, intrucat tot Cabinetul de trista amintire Boc ramane campionul guvernarii prin ordonante.

Si, daca tot suntem la acest capitol, ii reamintesc doamnei Macovei ca Emil Boc este campion si la asumari de raspundere pe diverse legi. Oricate minciuni ar mai lansa cei din PDL acum, nu vor putea sterge niciodata faima Guvernului Boc in ceea ce priveste sfidarea Parlamentului", a transmis Catalin Ivan, subliniind ca "spre deosebire de PDL, Executivul USL se tine de cuvant si supune dezbaterii publice toate proiectele importante".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News