Sedinta cu scandal la PDL: Dorin Florea, catre Anastase: Te crezi la discoteca?

Joi, 14 Iunie 2012, ora 18:28 6949 citiri
Foto: Arhiva

Roberta Anastase, sefa Camerei Deputatilor, a fost jignita de colegii de partid in sedinta PDL de joi, cand s-au analizat rezultatele alegerilor locale din 10 iunie.

Mai exact, Dorin Florea, care si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PDL, a intrebat-o, ironic, pe Anastase daca se crede la discoteca in calitate de sefa a deputatilor.

"Te crezi la discoteca? Te-am pus sefa la Parlament sa numeri bile, nu sa-ti bati joc", i-ar fi spus Dorin Florea, liderul PDL Mures, presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, transmite Romania TV.

Ioan Oltean si-a dat demisia din functia de secretar general al PDL

Criticile s-au indreptat si in directia lui Ioan Oltean, acesta din urma depunandu-si mandatul de secretar general al PDL.

Presedintele PDL, Emil Boc, este contestat de mai multi lideri importanti ai PDL, care cer depunerea mandatului conducerii partidului si, implicit, convocarea unei Conventii Nationale extraordinare. Printre acestia se numara chiar si unul dintre liderii cunoscuti ca apropiati ai lui Boc, prim-vicepresedintele Gheorghe Flutur.

Sedinta cu scandal la PDL - LIVE

La randul sau, vicepresedintele Gheorghe Stefan a anuntat ca demisioneaza din functia de vicepresedinte al PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News