Anastase, "suflet de adevarat pedelist", realeasa la sefia PD-L Prahova

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 23:56
1591 citiri
Anastase, "suflet de adevarat pedelist", realeasa la sefia PD-L Prahova
Foto: Antena3

Roberta Anastase a fost realeasa presedinte al organizatiei judetene Prahova a PD-L, in cadrul Conferintei judetene de la Ploiesti, la care au votat 695 de delegati si la care au fost invitati lideri ai PD-L.

Roberta Anastase, care conduce filiala PD-L Prahova din anul 2005, a fost singurul candidat pentru sefia organizatiei judetene, ea fiind votata de 693 de delegati, potrivit Mediafax.

In discursul tinut inainte de inceperea scrutinului, Roberta Anastase s-a aratat optimista in viitorul politic al PD-L, criticand insa adversarii politici din Opozitie.

"Adversarii nostri demonstreaza ca sunt goi. Pe dinauntru nu au nimic. Nu sunt capabili sa spuna nimic si, mult mai dramatic, nu sunt in stare sa faca nimic", a declarat Anastase, subliniind totodata ca niciodata nu trebuie sa creada ca "romanii sunt prosti".

"Nimeni, niciodata nu trebuie sa creada ca romanii sunt prosti. Sunt inteligenti si rationali si stiu sa discearna binele de rau. De aceea cred ca PD-L va castiga alegerile", a conchis Anastase.

Boc o elogiaza pe Anastase

Prezent, vineri, la revalidarea Robertei Anastase in fruntea organizatiei PD-L Prahova, premierul Emil Boc i-a adus un real omagiu acesteia.

"Este un om cu suflet de adevarat pedelist", a apreciat premierul, laudand, totodata, eforturile deosebite pe care Anastase le-ar fi facut pentru adoptarea celor trei legi: Educatie, pensii si buget.

Un primar doarme cu poza Elenei Udrea sub perna

"Ati dat ceea ce nimeni, in istoria parlamentarismului din Romania, n-a fost in stare sa dea pana acum in Romania: primul presedinte al Parlamentului femeie, Roberta Anastase. Este cu adevarat un om care, dincolo de calitatile politice pe care dvs. le cunoasteti, este un om cu suflet de adevarat pedelist, un om pentru care sufletul, inima, dedicatia, capacitatea de a fi alaturi de cei care sunt la greu, aceste lucruri nu le are oricine...", a spus premierul.

Ponta: Anastase multiplica voturile in Parlament ca Iisus painile si pestii

Pe de alta parte, presedintele PSD, Victor Ponta, considera ca reconfirmarea Robertei Anastase in fruntea organizatiei PD-L Prahova este inca o recompensa pentru furtul comis la Legea pensiilor.

"Orice roman stie ca azi, cand s-a dat publicitatii raportul intermediar privind justitia din Romania, singura persoana filmata in direct ca a furat voturi, doamna Roberta Anastase, cea care a multiplicat voturile din Parlament ca Iisus painile si pestii, a fost recompensata inca o data pentru acel furt si, in prezenta lui Emil Boc si a Elenei Udrea, a fost binecuvantata din nou sa fure in continuare si la Prahova", a spus Ponta intr-o interventie la Realitatea TV.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#robersta anastase pdl prahova, #roberta anastase elogiata boc , #PDL