Anastase s-a intalnit la Tbilisi cu presedintele Georgiei, Mihail Saakasvili

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 11:391121 citiri
Anastase s-a intalnit la Tbilisi cu presedintele Georgiei, Mihail Saakasvili
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a avut luni o intalnire cu presedintele Georgiei, Mihail Saakasvili, la Tbilisi, unde a "reafirmat parteneriatul pentru stabilitate si prosperitate" dintre cele doua tari.

Cu ocazia vizitei in Georgia, Roberta Anastase a sustinut, luni seara, un interviu pentru televiziunea publica georgiana si postul de televiziune comercial Rustavi 2, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Marti, presedintele Camerei Deputatilor va purta discutii cu omologul sau georgian, cu primul ministru, Nika Gilauri, si cu ministrul de Externe, Grigol Vashadze.

"Am venit la Tbilisi sa reafirm parteneriatul pentru stabilitate si prosperitate romano-georgian", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Tot marti, Roberta Anastase va sustine o conferinta la Universitatea de Stat din capitala Georgiei, in fata catorva sute de studenti si cadre didactice, cu tema "Privind impreuna spre viitor: Parteneriatul romano-georgian ca vector de stabilitate si prosperitate regionala".

Presedintele Camerei Deputatilor va avea miercuri o intrevedere si cu Patriarhul Georgiei si vizita la una dintre bazele operationale ale Misiunii UE de monitorizare a armistitiului din Georgia, urmand sa se intalneasca aici cu contingentul de ofiteri de politie romani care participa la aceasta actiune.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News