Anastase: S-a demonstrat ca avem o coalitie care detine majoritatea

Marti, 24 Mai 2011, ora 22:46862 citiri
Anastase: S-a demonstrat ca avem o coalitie care detine majoritatea
Foto: Arhiva

Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, a declarat ca evenimentele de luni si marti, anume ca motiunea de la Senat impotriva lui Teodor Baconschi a fost respinsa si ca in urmatoarea zi in Camera Deputatilor au fost adoptate 99% dintre legile de pe ordinea de zi, arata ca exista o coalitie care detine majoritatea in ambele Camere.

"Si ieri (n. red. luni) si astazi (n. red. marti), si la Senat si la Camera s-a demonstrat ca avem o coalitie care detine majoritatea in ambele Camere", a declarat Anastase la B1 Tv.

Disponibilizarile din MAI, respinse de deputati - scandal pentru reluarea votului

Anastase a fost filmata de jurnalisti in timp ce discuta foarte nervoasa cu anumiti colegi, iar marti seara a specificat ca a fost vorba despre o discutie cu grupul de minoritati cu privire la o problema ce trebuia lamurita inainte de votul legii privind disponibilizarile din MAI.

"A fost o discutie pe care am avut-o cu grupul minoritatii si am discutat despre faptul ca daca era intr-adevar o problema in grupul minoritatilor ar fi trebui sa ne spuna si sa o lamurim inainte de a intra la votul final", a continuat presedinta Camerei Deputatilor.

Cu toate acestea, Anastase s-a declarat multumita de faptul 99% dintre legi au "trecut cu o majoritate confortabila".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News