Anastase: Romania rade cu pofta de Ponta si Antonescu

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 23:31 3606 citiri
Foto: Realitatea TV

Roberta Anastase sustine ca Victor Ponta si Crin Antonescu "au ajuns de rasul politicii" si chiar de rasul intregii tari, dupa ce au facut cadou PDL postul de sef al Senatului, ocupat acum de Vasile Blaga.

"Romania rade cu pofta de Victor Ponta si de Crin Antonescu, pentru ca au ajuns de rasul politicii, daruindu-ne aceasta pozitie in stat. Ei puteau sa se foloseasca in interesul propriu de aceasta functie", a declarat Roberta Anastase, marti seara, la Realitatea TV.

Presedintele Camerei Deputatilor a numit "jalnic" comportamentul lui Ponta, care "umbla prin diverse localuri" dupa Marian Vanghelie, pentru a-l convinge sa nu plece din PSD.

"Ponta e las, pentru ca nu a vrut sa candideze pentru sefia Senatului", a remarcat Anastase.

Aceasta a adaugat faptul ca demersul USL pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu nu este unul real. Anastase a subliniat ca acesta nu va trece prin Parlament si nici nu va fi adoptat de Curtea Constitutionala, din cauza echipei delegate cu prezentarea proiectului, in frunte cu Calin Popescu-Tariceanu.

"Acest demers are ca scop ascunderea faptului ca USl a scazut drastic in sondaje", a spus Anastase.

Sefa deputatilor a mai dezvaluit ca exista un protocol semnat de USL si Asociatia Procurorilor din Romania.

"Ce discuta unii cu altii? Cred ca e un semnal extraordinar de alarma, e firesc ca o astfel de asociatie sa caute o comunicare cu politicienii. E inadmisibil ca USL sa forteze procurorii sa semneze un contract de colaborare", a conchis Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News