Anastase: Ponta nu are legitimitatea morala de a critica

Joi, 01 Martie 2012, ora 12:59 2925 citiri
Foto: Arhiva

"Greva USL este una de lux: vii, iti iei banii si stai acasa. Cred in continuare in institutia dialogului, dar nici nu mai putem sa tacem. Cand vedem ca Victor Ponta minte, minte, minte in continuare, nu poti sa taci la nesfarsit! E cazul ca Victor Ponta sa taca!", spune presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, dupa ce liderul PSD i-a cerut demisia.

Acesta a declarat, la RFI Romania, ca "Victor Ponta nu are legitimitatea morala de a discuta despre comportamentul nici unui coleg din Parlament, pana cand nu cere demisia lui Crin Antonescu, care stim cu totii ca are zero prezente la vot, in sesiunea trecuta nu a trecut prin Parlament, nici macar din intamplare, ceea ce chiar e o performanta. Si evident, sa ceara si demisia vicepresedintelui Senatului (Dan Voiculescu-n.r.), care are o hotarare definitiva a Inaltei Curti cu privire la faptul ca a fost turnator al Securitatii. (...) E cazul ca Victor Ponta sa taca!".

Roberta Anastase declara ca nu exista procedura grevei parlamentare:

"Victor Ponta isi da seama sau citeste in sondaje ca oamenii nu sunt de acord cu ideea de a nu te duce la serviciu si a lua banii. Nu exista procedura grevei parlamentare. Asta-i o greva de lux, in care vii, iti iei banii si stai acasa. Din cand in cand mai dai un comunicat sau te duci la o televiziune. Peste 70% din populatia Romaniei nu sustine aceasta greva parlamentara".

"Cred in continuare in institutia dialogului, dar nici nu mai putem sa tacem. Cand vedem ca Victor Ponta minte, minte, minte in continuare, nu poti sa taci la nesfarsit!", conchide Roberta Anastase.

Citeste mai multe despre Anastase: Ponta nu are legitimitatea morala de a critica pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News