Anastase: Ponta minte; sugerez premierului sa-si ia martori la discutiile cu el

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 21:51
1938 citiri
Anastase: Ponta minte; sugerez premierului sa-si ia martori la discutiile cu el
Foto: Ziare.com

Roberta Anastase a declarat, miercuri, ca liderul USL Victor Ponta minte atunci cand spune ca premierul Mihai Razvan Ungureanu i-ar fi spus ca ar schimba-o pe ea din functie, dar ca nu depinde de el, Anastase precizand ca ii sugereaza premierului sa foloseasca martori la discutiile cu liderul PSD.

"Victor Ponta minte, dar asta nu este o stire. E mai degraba o non-stire, pentru ca e o realitate de zi cu zi a lui Ponta. Victor Ponta nu se poate ridica la nivelul discursului prim-ministrului si apeleaza la un truc destul de ieftin, prefera sa minta", a spus Anastase.

Ponta: Ungureanu mi-a spus ca ar schimba-o pe Anastase, dar nu are cum

Aceasta a precizat ca, in aceste conditii, si-ar permite sa-i sugereze premierului sa foloseasca martori la urmatoarea discutie cu Victor Ponta.

Roberta Anastase a mai spus ca liderul PSD "are o obsesie, evidenta pentru toata lumea", in ceea ce o priveste.

"Cred ca nu exista fraza in care sa nu-mi rosteasca numele", a spus Anastase, referindu-se la Ponta.

Roberta Anastase a precizat ca saluta faptul ca liderul PSD s-a angajat "voluntar" intr-o campanie de imagine pentru ea si ca este dispusa sa duca "orice batalie pe care Ponta doreste sa o duca cu el, insa prefera sa-si canalizeze energiile catre alte aspecte, cum ar fi discutiile cu oamenii din colegiul sau parlamentar sau reintregirea salariilor bugetarilor.

Ungureanu neaga voalat ca ar fi vorbit cu Ponta despre demiterea Robertei Anastase

Roberta Anstase a mai spus ca parlamentarii USL sunt "satui pana peste cap" de actiunile liderilor Uniunii si ca Victor Ponta nu are dreptul sa discute despre activitatea colegilor sai din parlament pana cand nu va avea "atitudinea curajoasa de a cere demisia chiulangiului sef Crin Antonescu si a turnatorului dovedit Dan Voiculescu".

Discutia avuta de premierul Mihai Razvan Ungureanu cu presedintele PSD, Victor Ponta, a vizat exclusiv prioritatile legislative ale Guvernului si modul in care acestea, intelese ca reprezentand interesul national, pot fi dezbatute in Parlament de catre putere si opozitie deopotriva, arata Guvernul.

Precizarea a fost transmisa de Guvern printr-un comunicat, dupa ce presedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca, in discutia telefonica pe care avut-o cu premierul Ungureanu, acesta a dat dreptate opozitiei cu privire la cele patru conditii pentru a reveni in Parlament, transmitandu-i ca el nu poate sa o schimbe pe Roberta Anastase, desi ar vrea.

Premierul Ungureanu a declarat, marti seara, la Antena 3, ca a avut o discutie telefonica cu liderul PSD, Victor Ponta, in care i-a spus ca Guvernul va aproba legi importante la dezbaterea carora opozitia ar trebui sa vina in Parlament, adaugand ca nu a "apucat" sa aiba o discutie si cu presedintele PNL, Crin Antonescu.

Miercuri, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, in discutia telefonica pe care a avut-o cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, acesta l-a intrebat daca opozitia vine in Parlament, pentru ca doreste sa-si promoveze pachetul legislativ pe energie, raspunsul fiind unul negativ.

Ponta a mai spus insa ca, in discutia telefonica pe care avut-o cu premierul Ungureanu, acesta a dat dreptate opozitiei cu privire la cele patru conditii pentru a reveni in Parlament, transmitandu-i ca el nu poate sa o schimbe pe Roberta Anastase, desi ar vrea.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Anastase telefon Ponta, #Ungureanu telefon Ponta, #Ungureanu demitere Anastase , #stiri Roberta Anastase