Anastase: Ponta il alerga pe Vanghelie prin carciumi, la Bruxelles

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 22:50
4844 citiri
Anastase: Ponta il alerga pe Vanghelie prin carciumi, la Bruxelles
Foto: B1TV

"Victor Ponta a fost Mos Craciun pentru PDL, la sfarsit de an", a spus presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, luni seara, comentand castigarea presedintiei Senatului de catre Vasile Blaga.

"Se pare ca domnul Ponta nu vrea sa incurce guvernarea, preferand sa-si consolideze pozitia in cadrul propriului sau partid", a adaugat, la B1TV, sefa deputatilor, care a adaugat ulterior ca este convisa de faptul ca liderul PSD stia de la inceput ca "va pierde Senatul".

In viziunea Robertei Anastase, USL ar fi putut castiga presedintia Senatului cu un lider politic puternic. "Cred ca daca PSD si-ar fi dorit cu adevarat presedintia Senatului, ar fi iesit la atac cu Crin Antonescu", a spus Anastase.

Ulterior, Anastase a povestit despre un moment in care "Victor Ponta il alerga prin carciumi, la Bruxelles, pe Marian Vanghelie, rugandu-l sa ramana in PSD", in contextul in care a vorbit despre staruinta cu care Ponta isi doreste sefia partidului.

Roberta Anastase a descris si asteptarile pedelistilor de la noul sef al Senatului. "Asteptam ca procedurile sa fie aplicate corect si sa nu mai fie tergiversate o serie de legi. Nu poti vorbi de un proces legislativ coerent, atata vreme cat proiectele de legi stau printr-un sertar luni intregi de zile", a precizat presedintele Camerei Deputatilor.

Oricum, Anastase a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Vasile Blaga, despre care a spus ca "iubeste enorm PDL-ul". "La fel ca si mine, domnul Blaga se afla in partid de 20 de ani si, la fel ca si mine, iubeste enorm PDL-ul", a adaugat oficialul.

Chestionata daca sefia Secretariatului General al Guvernului oferita UDMR in schimbul voturilor pentru Blaga nu a fost un pret prea mare, Anastase a replicat ca "este vorba despre un post tehnic foarte important, iar primul ministru a vrut sa fie ocupat de o persoana responsabila si organizata".

Intrebata ce-si doreste Traian Basescu de la Vasile Blaga, in noua sa functie, Anastase a raspuns ca seful statului isi doreste "o sustinere a echipei guvernamentale, consolidarea coalitiei de la Senat si stabilitatea politica".

"Ma contacteaza reviste glossy"

Fosta Miss, Roberta Anastase a dezvaluit ca este contactata destul de des de jurnalisti de la revistele mondene pentru interviuri.

"Tot timpul ne contacteaza reviste glossy, chiar vorbeam cu Elena (Udrea - n.red), dar jurnalistii ne spun ca este vorba despre interviuri. Da, mi s-a propus, dar nu m-am gandit deocamdata. Cred ca interviul Elenei Udrea din Tabu este foarte interesant", a spus Roberta Anastase.

Intrebata daca ministrul Dezvoltarii regionale si Turismului regreta aparitia in Tabu, Anastase a replicat: "normal ca orice femeie regreta daca este perceputa in acest fel, dar pana la urma amandoua credem ca rolul femeii in politica trebuie sa fie mai important".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Roberta Anastase Vasile Blaga, #Anastase Ponta Mos Craciun , #presedinte Camera Deputatilor