Anastase: Ponta e noua vedeta a emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite"

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 13:12
4633 citiri
Anastase: Ponta e noua vedeta a emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite"
Foto: Antena3

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, i-a dat cateva replici acide presedintelui PSD, deputatul Victor Ponta, numindu-l "vedeta de mare succes" a noii "productii" de mare succes a Parlamentului "Copiii spun lucruri trasnite".

"Am constatat in urma cu cateva minute ca productia de mare succes 'Copiii spun lucruri trasnite' se produce in Parlament cu o vedeta de mare succes, domnul Victor Ponta. I-am urmarit declaratiile si am constatat ca iarasi a reusit sa produca o declaratie de genul: 'Nu mai parcati masinile in sediu PSD din Kiseleff, mai bine sa blocati un drum al Bucurestiului", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a respins acuzatiile lui Victor Ponta potrivit caruia ar fi incalcat regulamentul Camerei refuzand sa semneze desemnarea lui Valer Dorneanu drept magistrat la Curtea Constitutionala.

Ponta: Anastase refuza sa-l numeasca pe Dorneanu judecator la CC

Anastase a explicat ca a procedat la fel ca si presedintele Camerei Deputatilor din 2004, insusi Valer Dorneanu, care, intr-o situatie similara, in care candidatii pentru Curtea Constitutionala nu au obtinut un numar suficient de voturi, a cerut parerea Comisiei juridice si a decis reluarea votul in plen.

"De atunci si pana acum aceasta lege nu a fost atacata la CCR si este in vigoare, dar domnul Ponta nu stie acest lucru. Suntem in aceeasi situatie", a explicat Roberta Anastase, citind fragmente din procesul verbal incheiat la sedinta din 11 mai 2004 prezidata de Valer Dorneanu.

"In aceste conditii, avem o singura solutie: sa cerem un punct de vedere de la Comisia Juridica. Acesta va fi discutat in plen si votat. Plenul este suveran", a mai explicat Roberta Anastase, subliniind ca "si omul pe care dumnealor, cei de la PSD, il desemneaza la CCR s-a pronuntat in acelasi sens".

In urma votului deputatilor dat marti, din cele 284 valabil exprimate, Valer Dorneanu a obtinut 161, iar Stefan Minea 123, niciunul neintrunind majoritatea necesara.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Roberta Anastase Ponta, #Anastase magistrati CCR , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Imnul PSD-ului: Un prostănac se legăna pe o panză de păianjen si pt. că nu se rupea a mai chemat un prostănac, 1; 2; 3 prostănaci... si uite asa sa format PSD-ul! Ilici, Geona, Năstase, Ponta... Hă, Hă, Hă!
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
anastase.. esti cam nasoala..nu prea mai arati a miss..