Anastase: Ponta e micul Catavencu, nu micul Titulescu

Duminica, 19 Septembrie 2010, ora 20:14
3943 citiri
Anastase: Ponta e micul Catavencu, nu micul Titulescu
Foto: Realitatea TV

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat duminica, la Sinaia, ca singura titulatura care i se potriveste lui Victor Ponta este "micul Catavencu", nu "micul Titulescu" asa cum i se spune, in replica la afirmatia lui Ponta ca ea ar fi "Ali Baba al PD-L".

"Este clar ca singura titulatura care i se potriveste este 'micul Catavencu', care plange pe la televiziuni despre tarisoara lui si in realitate chiuleste din Parlament", a afirmat Anastase citata de Mediafax.

Presedintele Camerei Deputatilor a adaugat ca "pentru Ponta responsabilitatea e sublima, dar lipseste cu desavarsire si toate gesturile sale politice demonstreaza acest lucru".

De asemenea, Anastase a mai spus despre presedintele PSD ca, "in loc sa vina in Parlament si sa-si exprime punctul de vedere asupra legilor dezbatute acolo, sta mai mult in studiourile televiziunilor".

Declaratiile Robertei Anastase au venit ca replica la afirmatia facuta de Victor Ponta, duminica, la Deva, ca presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este "un fel de Ali Baba, seful hotilor din PDL", sustinand ca aceasta ar fi numarat intr-un mod "fraudulos, banditesc" voturile din plen la Legea Pensiilor.

Pe de alta parte, Roberta Anastase, a mai afirmat ca daca relatia cu premierul a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu nu a functionat, acesta ar fi trebuit sa demisioneze, apreciind ca a arunca cu pietre dupa remaniere este un gest de lasitate.

"Daca nu a functionat relatia cu premierul, banuiesc ca asta nu s-a intamplat doar in ultima zi, nu a functionat pe toata perioada mandatului dumnealui. Si orice om responsabil, in momentul in care constata ca nu functioneaza o relatie cu premierul, atunci cand tu esti in pozitia de ministru, iti depui mandatul. A arunca cu pietre in momentul in care se face o remaniere este un gest de lasitate si in acelasi timp cred ca nu merita mai multe comentarii", a comentat Anastase afirmatia facuta de Vladescu in emsiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV, potrivit carora Boc are o intelegere limitata a economiei, intr-o perioada extrem de dificila.

"Intr-un Guvern relatia de sustinere reciproca trebuie sa fie cu primul ministru(...)In rest, sunt convinsa ca l-a sustinut si familia dumnealui", a adaugat Anastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Roberta Anastase Ponta Catavencu, #Anastase Ponta , #PDL
Comentarii