Anastase: PDL e de acord cu sesiune extraordinara pentru prioritati economice

Luni, 25 Iunie 2012, ora 22:46 1226 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat luni ca sustine demersul USL de a organiza sesiune extraordinara in situatia in care se vor discuta prioritati economice.

"E o procedura constitutionala la care pot apela si fara indoiala avand ordinea de zi putem sa discutam fara nici un fel de problema. E legal sa faca aceasta cerere", a spus Anastase.

"Din ce am vazut eu, ca si declaratie facuta pana in acest moment, inteleg ca vorbim de niste prioritati economice. Nu de altceva. Pana la procedura de suspendare (a lui Traian Basescu - n. red.) sigur sunt mult mai multe etape", a fost raspunsul lui Anastase la intrebarea daca cei din USL au luat aceasta hotarare pentru a incepe procedura de suspendare a lui Traian Basescu.

Presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca atunci cand interesul national este pus in discutie este de acord cu organizarea unei sesiuni extraordinare.

"Deci propunerea facuta pentru sesiune extraordinara se face cu propunere de ordine de zi. Din ce am inteles, ca si declaratii publice facute pana in acest moment, se refera la prioritati economice. Si sigur cand interesul national este pus in discutie luand in considerare astfel de prioritati e firesc sa sustinem acest lucru. Despre asta vorbim si nu despre alte subiecte", a conchis Roberta Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News