Anastase: Parca Ponta nu conta pe cei care pleaca de la un partid la altul

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 18:03 843 citiri
Foto: Realitatea TV

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a ironizat afirmatiile lui Victor Ponta referitoare la faptul ca unii pedelisti sunt dispusi sa se inscrie in PSD, Anastase exprimandu-si surprinderea fata de sprijinul pe care PSD il asteapta de la cei care pleaca dintr-un partid in altul.

Intrebata daca are informatii referitoare la faptul ca mai multi parlamentari PD-L se vor inscrie in PSD, asa cum sustine presedintele acestui partid Victor Ponta, Anastase a raspuns: "Nu am, dar parca dansul nu conta pe cei care pleaca de la un partid la altul...".

In ceea ce priveste modul in care PD-L va trata dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura, Anastase a precizat ca exste exclus ca democrat-liberalii sa nu participe la dezbateri, singura chestiune in suspensie fiind cea a votului propriu-zis.

"Nu se pune problema sa nu mergem la dezbaterea motiunii de cenzura. Sigur, vom decide daca vom participa efectiv la vot. Asta va fi optiunea noastra. In fond si dansii trebuie sa demonstreze ca au o majoritate", a declarat, luni, Roberta Anastase.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca exista semnale din partea parlamentarilor puterii care ar dori sa vina in randurile social-democratilor pana la votarea motiunii, dar si ca PD-L va incerca sa "santajeze" si sa "cumpere" pesedisti pentru a asigura in continuarea functionarea Guvernului.

"Din discutiile pe care le-am avut am gasit cele opt voturi, sunt parlamentari care au sustinut puterea si astazi le este rusine si se simt nedreptatiti sa fie acuzati de cei care i-au votat pentru hotiile si greselile guvernului Boc. (...) Mesajul meu este foarte clar, pentru cei care vor sa vina alaturi de noi, trebuie sa vina alaturi de noi pana in ziua votarii motiunii de cenzura. Vom discuta cu toti cei care vor sa sprijine aceasta motiune", a spus Ponta, adaugand ca mai exista semnale din partea unor parlamentari care ar dori sa vina in PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News