Anastase nu renunta la functie pentru deblocarea activitatii Parlamentului

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 17:011184 citiri
Anastase nu renunta la functie pentru deblocarea activitatii Parlamentului
Foto: 1235.ro

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, nu este dispusa sa renunte la functia de presedinte al Camerei Deputatilor pentru deblocarea activitatii Legislativului.

Dupa sedinta Parlamentului in care presedintele Traian Basescu a prezentat un mesaj de politica interna, Roberta Anastase a fost intrebata pe holurile Parlamentului daca ia in calcul o demisie pentru a debloca situatia de la Camera Deputatilor.

"Situatia se poate debloca intr-un singur sens: prin intelepciunea liderilor. Nu jucam acum decat in sensul imbunatatirii activitatii Camerei Deputatilor si, repet, liderii de grup prin consens au adoptat sase principii, oamenii politici au blocat", a raspuns Anastase, potrivit Mediafax.

Intrebata daca poate exista un compromis din partea ei in conditiile in care PSD si PNL ii cer demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, Anastase a replicat: "Compromisuri de genul asta in politica nu se fac".

Traian Basescu in Parlament: Cer partidelor un moratoriu pe 45 de zile

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in plenul Camerelor reunite, ca propune fortelor politice un moratoriu pentru deblocarea activitatii Parlamentului , el precizand ca sunt necesare actiuni ferme si consecvente la nivelul Guvernului si Legislativului in urmatoarele 30-45 de zile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News