Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Anastase: Nu mi-e frica de demisie

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 11:31
1721 citiri
Anastase: Nu mi-e frica de demisie
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri seara la Realitatea TV ca nu ii e frica de gestul demisiei, dar ca nu va lua o asemenea decizie singura, daca va fi cazul, ci doar alaturi de conducerea PD-L.

"Am pornit pe acest drum si conduc Camera Deputatilor impreuna si prin votul dat de colegii mei de la PD-L. Mai mult decat atat, va pot spune un lucru. De doi ani de zile, in aceasta echipa a PD-L, am pornit pe un drum pe care l-am stiut ca este foarte dificil si ca presupune foarte multe riscuri si, de multe ori, riscuri electorale.

Dar ne-am asumat un lucru: sa scoatem Romania din criza. In conditiile astea, orice decizie vom lua, vom lua aceasta decizie impreuna. Si vreau sa va spun ca eu cred ca demisia este un gest de onoare. Nu mi-e frica de acest gest, dar acest lucru il decid, ca de fiecare data, impreuna cu echipa din care fac parte, stiind ca echipa este angrenata intr-o batalie contra cronometru pentru scoaterea Romaniei din criza", a spus Anastase.

Anastase: Intr-o saptamana se poate debloca activitatea Camerei

Ea sustine ca gestul Opozitiei de a-i cere demisia este un gest "las". "Nu cred in argumentele celor din Opozitie si cred ca este pana la urma - e un cuvant dur, dar as vrea sa-l folosesc - este un gest de lasitate sa te ascunzi in spatele cererii de demisie a unui om, numai pentru ca, de fapt, sa incerci sa te derobezi de o responsabilitate. Pentru a concluziona, va spun ca impreuna cu conducerea PD-L vom lua acele decizii ca de fiecare data care sunt bune pentru Romania, astfel incat lucrurile sa mearga mai departe", a punctat presedinta Camerei.

Ea a sustinut ca Opozitia este la fel de responsabila de modul in care s-au numarat voturile la Legea pensiilor.

"Crin Antonescu spune permanent ca a fost o frauda si eu am spus ca, daca dumnealui considera ca acest lucru s-a intamplat, si am spus 'daca' si foarte clar, atunci vinovat este secretarul responasbil sa numere Puterea, adica reprezentantul Opozitiei", a sustinut Roberta Anastase, precizand ca imaginile televiziunilor care o aratau pe ea numarand reflectau de fapt momentul in care ea numara abtinerile, nu voturile pro sau contra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Roberta Anastase demisie, #Roberta Anastase presedinte Camera Deputatilor , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Luati din fată nu stati la coadă."Pentru a concluziona, vă spun că impreună cu conducerea PD-L vom lua acele decizii ca de fiecare dată care sunt BUNE pentru Romania, astfel incat lucrurile să meargă mai departe", a punctat presedinta Camerei" Hă, Hă, Hă!