Anastase: Nu-i mai raspund lui Ponta pentru ca m-a suparat, iar a chiulit

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 22:28 1594 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a limitat, luni seara, sa dea o replica acuzatiilor liderului PSD, Victor Ponta, motivand ca pesedistul "a suparat-o", intrucat, in ciuda eforturilor sustinute de a-l convinge sa participe la sedintele de plen, social-democratul "a chiulit" de la Parlament.

"Domnul Ponta nu citeste regulamentul nici macar in timpul liber. Ar fi vazut ca este o procedura parlamentara. Nu-i mai raspund domnului Ponta pentru ca m-a suparat. Facem toate eforturile sa-l convingem sa vina la Parlament si el si astazi a chiulit", a declarat Roberta Anastase luni seara, inaintea sedintei conducerii centrale a PD-L.

Presedintele Camerei a solicitat presei sa nu o mai chestioneze in privinta acuzatiilor liderului PSD, calificand declaratiile lui Victor Ponta drept "gesturi politice" cunoscute.

"Sunt niste gesturi politice pe care le stim. Doar ati vazut spectacolele astea politice tot timpul la Parlament. Ce rost are? Eu ma asteptam la mai multa responsabilitate", a mai spus Roberta Anastase.

Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat luni ca social-democratii vor solicita presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa nominalizeze pe unul dintre vicepresedintii acestui for legislativ sa conduca sedintele de plen pana la solutionarea "fraudei" de la Legea pensiilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News