Anastase: Nu exclud o remaniere a Guvernului

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 14:28 2552 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat miercuri ca nu exclude posibilitatea remanierii guvernamentale, insa a precizat ca democrat-liberalii nu au discutat inca despre functii, adaugand ca PD-L se asteapta sa reimprospateze echipa Executivului.

"Inca de la inceputul guvernarii, ne-am gandit ca putem ajunge si in situatia unei remanieri, pentru ca am stiut ca Romania nu va trece printr-o perioada usoara, cu atat mai mult cu cat am pornit si singuri la acest drum. I-am invitat la guvernare (si celalalte partide- n.r.), unii au iesit, altii nu au intrat, au avut un comportament las", a comentat Anastase posibilitatea schimbarilor la nivelul Executivului.

"Ne asteptam, evident, ca sa reimprospatam echipa guvernamentala. Am stiut-o de la inceput si o vom face atunci cand e nevoie", a adaugat democrat-liberala.

Intrebata daca s-a discutat in partid despre functiile ce ar putea fi vizate de remaniere, Anastase a raspuns: "Nu am discutat inca despre functii, dar nu exclud posibilitatea remanierii. Nu am spus ca discutam in acest moment despre o remaniere, dar am spus ca nu este exclusa si am stiut lucrul asta din momentul in care am pornit la acest drum".

In privinta posibilitatii cresterii taxelor, Anastase a afirmat ca au existat discutii la nivelul partidului in sensul "ca aceste majorari nu sunt necesare acum".

"Cred ca nimeni nu se gandeste ca ar fi un lucru bun o crestere de taxe. Putem sa discutam corect cand vorbim pe cifre si date, marea majoritate a noastra gandim ca trebuie sa gasim alte solutii decat cele legate de cresterea unor taxe care afecteaza toata populatia", a explicat liderul PD-L.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
AIUREA AIUREA
rank 5
IN PDL, CEA MAI DOAMNA, CEA MAI FRUMOASA, CEA MAI DESTEAPTA, CEA MAI ELEGANTA SI MAI CULTA FEMEIE ESTE ROBERTA ANASTASE ! ELENA UDREA NU AJUNGE NICI LA JUMATEA VALORII EI ! ORICATE VALURI AR FACE !