Anastase: La Prahova am castigat 40 de primarii si "peste aproape 33% din voturi"

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 16:30 2038 citiri
Foto: ziuaveche.ro

Roberta Anastase a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, ca organizatia PDL Prahova a castigat cu cinci procente mai mult decat acum patru ani, "deci lucrurile nu au mers in rau, ci au mers in bine", precizand in context ca personal nu este de acord cu "taieri de capete" in partid.

"Daca luam rezultatele de la Prahova veti constata ca am castigat 40 de primarii foarte importante, peste aproape 33% din voturi. Deci ca rezultate noi am castigat cu cinci procente mai mult decat acum patru ani, cu opt primari mai mult decat acum patru ani, deci lucrurile nu au mers in rau, ci au mers in bine", a explicat Roberta Anastase.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Intrebata daca la Colegiul Director de joi isi va anunta demisia din functia de presedinte al organizatiei Prahova, Anastase a raspuns ca problemele din PDL le va discuta in interiorul partidului.

"Vom evalua rezultatele fiecarei organizatii, procentele obtinute de fiecare organizatie si de acolo sa gasim solutiile, nemergand neaparat pe taieri de capete, ci mergand pe ideea unei abordari constructive si pe decizia majoritatii", a spus Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News