Anastase, ingrozita de Ponta: Dumnezeule mare, in ce lume traim!

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 15:02
6222 citiri
Anastase, ingrozita de Ponta: Dumnezeule mare, in ce lume traim!
Foto: TVR Info

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a continuat amenintarile cu moartea la adresa oamenilor politici initiate de lideri ai social-democratilor.

"Acum cateva zile un deputat PSD isi permitea sa il ameninte pe primul ministru cu moartea. Astazi (miercuri - n. red.), Victor Ponta a spus un lucru extrem de grav. Acum o ora, cand a facut declaratiile publice, a spus ca acesti oameni trebuie impuscati.

Victor Ponta si partidul lui ameninta cu moartea oamenii politici. Maine, vor ameninta cu moartea romanii care nu cred in el. Intai in gluma, apoi in serios. Dumnezeule mare, in ce lume traim si cine vrea sa vina la Putere in Romania in anul 2012", a afirmat Roberta Anastase.

Anastase: Pe Ponta nu il intereseaza pensionarii. Este in stare sa calce in picioare orice ca sa ajunga la Putere

Totodata, presedintele deputatilor l-a acuzat pe Ponta ca nu il intereseaza soarta pensionarilor, ca nu cauta solutii pentru ei si ca este in stare sa calce in picioare orice numai ca sa ajunga la Putere.

"Ponta nu le ofera pensionarilor decat circ si crede ca ii pacaleste pe niste oameni care au trait greu o viata si care traiesc greu si acum. Solutiile nu le are Victor Ponta pentru ca nu le cauta. Victor Ponta este in stare sa calce in picioare orice ca sa ajunga la Putere.

Pe Victor Ponta nu il intereseaza pensionarii. Cand in Parlament se discutau teme importante pentru pensionari, Victor Ponta chiulea, isi peterece vancantele pe banii pensionarilor, cu oameni de afaceri care au castigat datorita afacerilor cu statul. Pleaca in vacante in Dubai insotit de o bona filipineza. In loc sa angajeze o femeie romanca ramasa fara loc de munca, Ponta are o bona filipineza", a subliniat Roberta Anastase.

Gafa diplomatica a lui Ponta

Nu in ultimul rand, pedelista a spus ca Victor Ponta a facut miercuri o "gafa diplomatica fara precedent" parasind plenul in timpul discursului tinut de presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy.

"Ponta a facut o gafa. A iesit din plen in timp ce vorbea Herman Van Rompuy. Victor Ponta a facut o gafa diplomatica fara precedent. Cand i se acorda lui Herman Van Rompuy cea mai mare distinctie a statului roman (Colanul Parlamentului Romaniei - n. red.), a parasit plenul. Asta dovedeste lipsa de educatie politica, lipsa de educatie, in general", a tinut sa accentueze Anastase.

Presedintele PSD Victor Ponta a comentat, miercuri, referindu-se la responsabilitatea guvernantilor pe fondul situatiei create de calcularea gresita a CASS, ca "nici daca-i impusti nu e suficient".

"Ganditi-va ca am pierdut cinci luni. In luna noiembrie aceste comisii, de Sanatate si de Munca, prin votul majoritatii lor, au dorit sa rezolve problema si Anastase n-a vrut. Deci raspundere? Ce sa spun? Nici daca-i impusti nu e suficient", a afirmat Ponta.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Roberta Anastase Victor Ponta pensionari, #Victor Ponta amenintari moarte, #Victor Ponta gafa Rompuy , #PDL