Anastase il trimite in Panama pe purtatorul de cuvant al PSD

Joi, 24 Februarie 2011, ora 13:391369 citiri
Anastase il trimite in Panama pe purtatorul de cuvant al PSD
Foto: casa-rodriguez-pastor.com

Desi mai multi parlamentari romani au cerut conducerii Parlamentului aprobarea unei deplasari in Panama, la cea de-a 124-a reuniune anuala a Uniunii Interparlamentare, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a aprobat o singura cerere.

Deputatul ales sa plece in aprilie in Panama este Radu Moldovan, deputat de Bistrita si purtator de cuvant al PSD, desi el nu a depus nicio cerere in acest sens, subliniaza Puterea.

Sapte alesi, dintre care trei deputati si patru senatori, ar fi trebuit sa plece in interes de serviciu la cea de-a 124-a reuniune anuala a Uniunii Interparlamentare, eveniment care se va desfasura in capitala statului sud-american Panama, la mijlocul lunii aprilie.

Niculae Mircovici, secretar al BP al Camerei, sustine ca decizia de a delega doar un singur deputat tine de buget. De asemenea, adauga deputatul, s-au si facut glume pe seama doritorilor deplasarii, deoarece delegatia avea iz de plimbare in scopuri turistice si nicidecum in scop de serviciu.

Printre cei care si-ar fi dorit sa mearga in Panama City se regaseau Ionel Palar (deputat PNL), Carmen Axenie (deputat PD-L), Viorel Arion (deputat PD-L), Anghel Stanciu (deputat PSD), Marian Iulian Rasaliu (senator PD-L), Vasile Cosmin Nicula (senator PSD) si Valentin Emilian Francu (senator PNL).

Parlamentarii spun ca deplasarea mai multor persoane este necesara, pentru ca la eveniment se aduna toate statele membre ale Uniunii Interparlamentare. In plus, ei sustin ca nu e suficient un singur delegat din partea Romaniei, deoarece acolo au loc mai multe sedinte care se desfasoara concomitent.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
DOMIHARD
rank 5
Parlamentarii spun ca deplasarea mai multor persoane este necesara, pentru ca la eveniment se aduna toate statele membre ale Uniunii Interparlamentare. In plus, ei sustin ca nu e suficient, pt. ca acolo au loc mai multe sedinte care se tin in acelasi timp