Anastase: Grupari de interlopi favorizeaza campania USL in Prahova

Marti, 29 Mai 2012, ora 12:59 2532 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a declarat, marti, intr-un comunicat de presa, ca exista grupari de interlopi care actioneaza in campania electorala in sprijinul candidatilor USL.

Mai intai, Anastase critica declaratiile sefului de campanie al PSD, Liviu Dragnea, potrivit carora, in unele judete, conducerea politiei este implicata in campania PDL.

"Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova, isi manifesta profunda indignare cu privire la declaratiile uluitoare ale secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, care, cu buna stiinta, aduce acuze grave reprezentantilor Politiei Romane din teritoriu, suspectandu-i ca sunt implicati in activitati de campanie electorala (...) Aceste declaratii vin, in mod deloc surprinzator, in aceiasi perioada in care in judetul Prahova, inca de la inceputul acestei campanii electorale, grupari de interlopi actioneaza pentru a favoriza Uniunea Social-Liberala, folosind forta fizica impotriva reprezentantilor Partidului Democrat Liberal", a precizat Anastase.

PDL Prahova sustine ca in ultimele doua saptamani au avut loc evenimente violente provocate de catre "apropiati ai liderilor USL", iar PDL a depus in acest sens plangeri la politie, la Biroul Electoral Judetean si la birourile electorale de circumscriptie locala si a sesizat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. "O persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost agresata si impuscata cu gloante cu vopsea in timp ce distribuia materiale de campanie electorala", ilustreaza Anastase unul din evenimentele violente mentionate.

"Pe aceasta cale, facem apel la ministrul Administratiei si Internelor, Ioan Rus, pentru a stopa interventia reprezentantilor USL in activitatile Politiei Romane", conchide Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News