Anastase: Elena Udrea a declarat in numeroase randuri ca nu pleaca din PDL

Marti, 30 Iulie 2013, ora 16:12 1493 citiri
Foto: Evenimentul Zilei

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca "lucrurile sunt clare" in ceea ce priveste zvonurile despre plecarea deputatului democrat-liberal Elena Udrea la Partidul Miscarea Populara (PMP), in contextul in care aceasta din urma a afirmat in repetate randuri ca nu va parasi formatiunea din care face parte acum.

"Elena Udrea a declarat in numeroase randuri ca nu pleaca din PDL, deci aici lucrurile sunt clare. Eu cred ca noi avem o treaba, sa ne luptam cu USL-ul", a spus Anastase.

Intrebata daca ea insasi a primit propuneri pentru a se inscrie in PMP, fosta presedinta a Camerei Deputatilor a precizat ca nu a avut astfel de discutii.

"Sunt de 22 de ani in PDL. Nu am discutat acest subiect", a afirmat vicepresedintele PDL.

Totodata, Roberta Anastase a spus nu se gandeste ca infiintarea PMP ar fi de natura sa destabilizeze PDL, dar si ca lupta trebuie dusa cu USL-ul.

"Eu nu gandesc in termenii acestia, ci eu ma sperii uitandu-ma in sondaje la procentele USL-ului si eu cred ca avem o treaba pentru democratia din Romania cu USL-ul", a mai spus Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
silvia_h
rank 5
silvia_h
rank 5
De ce, pentru jurnalisti, prezinta mai mare credibilitate ce spune