Anastase, despre reprezentanta Tinutului Secuiesc la Bruxelles: Nu exista!

Joi, 02 Iunie 2011, ora 23:131339 citiri
Anastase, despre reprezentanta Tinutului Secuiesc la Bruxelles: Nu exista!
Foto: Iasi Plus

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, referitor la reprezentanta Tinutului Secuiesc la Bruxelles, ca "aceasta structura nu exista" si ca pe langa institutiile europene sunt sute de ONG-uri care nu au nicio relevanta in documentele oficiale ale UE.

Roberta Anastase a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, ca, in calitate de fost europarlamentar, cunoaste faptul ca in jurul Parlamentului European, dar si al altor institutii ale Uniunii Europene, exista sute de ONG-uri. Insa, a spus ea, acestea nu au relevanta in documentele oficiale ale acestor institutii, relateaza Mediafax.

"ONG-urile care sunt in jurul Parlamentului European nu au niciun fel de relevanta intr-un raport oficial al Parlamentului European sau al altor institutii europene. Raportarea institutiilor europene in calitate oficiala cu reprezentantii administratiei locale se refera la acele unitati administrativ-teritoriale legale si in cazul nostru ne referim la judete, la municipii si la orase", a spus presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a catalogat evenimentele legate de deschiderea unei reprezentante a Tinutului Secuiesc la Bruxelles drept o "situatie nefericita".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News