Anastase, despre remaniere: Daca lucrurile schioapata, trebuie corijate

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 11:251131 citiri
Anastase, despre remaniere: Daca lucrurile schioapata, trebuie corijate

Prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, spune ca "intr-o echipa trebuie sa faci schimbari atunci cand ele sunt necesare".

"Intr-o echipa trebuie sa faci schimbari atunci cand ele sunt necesare. Din perspectiva obiectivului legat de fondurile europene, cred ca intotdeauna trebuie sa urmaresti obiectivul. Asa incat daca lucrurile sa spunem ca schioapata in anumite zone, atunci ele trebuie corijate", a declarat, la RFI, Roberta Anastase.

Prim-vicepresedintele PDL precizeaza ca daca va fi vorba de o remaniere "post pe post", Guvernul nu trebuie sa treaca prin procedura parlamentara.

"Exista doua situatii: situatia unei remanieri guvernamentale obisnuite nu presupune procedura trecerii prin Parlament. In momentul in care se schimba fie structura Guvernului, fie compozitia politica a acestuia, atunci trebuie sa treaca prin Parlament. In eventualitatea infiintarii unui nou minister, atunci se schimba structura Guvernului si atunci trebuie sa indeplineasca si procedura parlamentara", a mai spus Anastase.

Citeste mai mult despre Anastase, despre remaniere: Daca lucrurile schioapata, trebuie corijate pe RFI.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Nastratin
rank 1
hoata Roberta mai are timp de interviuri???