Anastase: Antonescu, umbrit de personalitatea lui Ponta

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 09:10 2660 citiri

Deputatul PDL Roberta Anastase a comentat marti seara declaratia premierului Victor Ponta, care a acuzat ca lozinca utilizata de colegul sau de alianta Crin Antonescu - "Jos Basescu!" nu poate fi folosita drept proiect pentru tara.

Anastase a apreciat, la Digi 24, ca relatia dintre cei doi lideri ai USL este "una cu nabadai", insa acum niciunul nu isi permite sa renunte la celalalt.

"In ceea ce ma priveste, relatia dintre Crin Antonescu si Victor Ponta este una care se poate desfasura cu nabadai, dar in momentul de fata niciunul dintre cei doi nu isi permite sa renunte la celalalt. Prim-ministrul are nevoie de o majoritate solida, care sa guvernze aceasta tara, iar celalalt nu poate iesi presedinte fara sustinerea PSD", a declarat Anastase.

Fosta presedinta a Camerei Deputatilor a mai apreciat ca liderul liberal a adoptat o "pozitie de opozitie de catifea" pentru ca se simtea umbrit de personalitatea lui Victor Ponta.

Ponta: "Jos Basescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara

"In momentul de fata, Crin Antonescu este presedintele unui partid aflat la guvernare care are oameni in toate structurile, de sus pana jos. Acei oameni sunt chemati sa voteze iesirea de la guvernare. In acelasi timp, Antonescu este intr-o capcana. In mod evident, umbrit de personalitatea lui Ponta, de capacitatea acestuia de a comunica, iar el nu se poate pune in valoare decat fiind in opozitie. Mai putin face, mai mult vorbeste, si uneori si coerent. In aceste conditii si-a adoptat aceasta pozitie de opozitie de catifea", a adaugat democrat-liberala.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.

"E un context in care Victor Ponta este atacat incontinuu cu coabitarea intre el si Basescu. Ponta incearca sa se apare printr-un astfel de discurs", a comentat Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News