Anastase, despre postarea premierului pe Facebook: Du-te, Ponta, du-te!

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 14:00 8391 citiri
Foto: Facebook/ Roberta Anastase

Victor Ponta vrea de foarte mult timp sa candideze la Presedintie, declara vicepresedintele PDL, Roberta Anastase. Ea a comentat postarea premierului pe Facebook, in care lasa de inteles ca s-ar putea retrage din politica.

Roberta Anastase nu crede in cuvintele premierului Ponta.

"Ca sa fiu sincera, prima reactie ar fi: du-te, Ponta, du-te! Din pacate, stiu ca asta este inca o minciuna. Daca e sa vorbim despre ideea de a-si petrece timpul cu familia, uitati-va ca inca din acest week-end domnul Ponta s-a aflat intr-o vizita privata, plecat din tara, alaturi de sotia lui.

Deci nu se pune problema sa-si aloce din timpul lui familiei, in mod evident de-a lungul timpului am vazut ca pune deasupra intereselor tarii interesele familiei sale si ale prietenilor sai apropiati", a spus deputatul PDL, la RFI Romania.

Planurile lui Ponta dupa prezidentiale: Las loc altora in politica, recuperez timpul cu familia

Vicepresedintele PDL spune ca Victor Ponta va candida la Presedintie: "Ce stiu sigur e ca Victor Ponta isi doreste de foarte mult timp sa candideze la Presedintie, mai precis inca din momentul in care a castigat presedintia PSD".

"Asta o stim de foarte mult timp, noi cei din PDL, am si spus acest lucru de nenumarate ori. E un plan pe care si-l urmareste, e o tentativa de comunicare aceasta postare pe Facebook, care in schimb este o tentativa esuata, pentru ca a avut nevoie de inca trei sau patru translatori, care sa ne explice ce-a vrut poetul sa scrie in creatia sa artistica, in cazul nostru, ce-au postat ei de fapt in numele lui Victor Ponta pe Facebook", a mai afirmat Roberta Anastase.

Ponta, despre anuntul de pe Facebook ca s-ar retrage din politica: Eram sigur ca...

Premierul Victor Ponta a scris acum cateva zile pe Facebook ca in noiembrie, dupa castigarea "ultimei batalii", isi doreste sa lase locul in politica altora, "mai tineri", iar el sa recupereze din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata sa.

Citeste mai multe despre Anastase, despre postarea premierului pe Facebook: Du-te, Ponta, du-te!, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii