Anastase, despre Miscarea Populara: O decizie politica pe care trebuie sa o ia PDL

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 18:03 1193 citiri
Foto: DC News

Prim-vicepresedintele democrat-liberal, Roberta Anastase, a declarat,joi, referitor la formarea Miscarii Populare, ca PDL ar trebui sa ia o astfel de decizie pentru ca este cel mai mare partid de dreapta din Romania.

"Cred ca este o decizie politica pe care trebuie sa o ia PDL, el fiind categoric cel mai mare partid de dreapta de pe scena politica, el poate fi intiatorul unui astfel de demers, dar cred ca in primul rand trebuie sa discutam acest lucru intre noi, sa luam o decizie si abia dupa aceea, daca e cazul, sa pornim un astfel de demers, altfel discutiile nu-si au rostul acum", a declarat Roberta Anastase intrebata daca este posibil ca pana la finele lunii octombrie sa se formeze Miscarea Populara.

Anastase a mai spus ca nimeni din partid nu a primit vreun mandat tacit din partea conducerii PDL in vederea formarii acestei miscari politice, dupa ce i s-a relatat de catre un jurnalist ca Teodor Baconschi a sustinut ca a primit de la Biroul Permanent al partidului un mandat tacit in acest sens. "Mandate tacite, explicite nu au existat in Biroul Permanent, iar eu am fost prezenta", a accentuat ea.

Prim - vicepresedintele PDL a mai afirmat ca se discuta mai mult in afara partidului despre Miscarea Populara decat in interiorul lui. "Suntem in situatia in care se discuta mai mult public decat in interiorul PDL despre aceasta tema", a conchis Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
O decizie politica pe care trebuie sa o ia PDL: