Anastase, despre demisiile din PDL: Deciziile nu trebuie luate cu suparare

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 07:24 2830 citiri

Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a declarat, luni seara, referindu-se la demisiile din partid ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile parlamentare, ca astfel de decizii nu trebuie luate "la cald", ci in urma unor analize.

"Eu cred ca in mod obisnuit aceste decizii trebuie luate dupa analize si nu cu o suparare pe care fiecare dintre noi o simtim", a spus Anastase.

In ceea ce priveste pozitia PDL Prahova la Colegiul Director de vineri al partidului, liderul democrat-liberal a afirmat ca se va face o analiza a rezultatului alegerilor, demersul fiind unul firesc pentru orice formatiune politica, indiferent daca a castigat sau a pierdut. "Avem o analiza. Evident ca si inainte de acest Colegiu Director vom avea si noi o analiza pe Prahova. E firesc ca orice partid sa isi faca o analiza indiferent daca a castigat sau a pierdut", a precizat Anastase.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a aratat ca rezultatele obtinute de organizatia pe care o conduce sunt "cu mult peste media partidului", insa nu sunt multumitoare.

"Procentul ARD pe Prahova este mult peste media partidului. Nu este un rezultat care sa ne multumeasca. E clar ca USL-ul a castigat decisiv si in Prahova ca si in celelalte judete. In acelasi timp si rezultatele ARD-ului pe Prahova sunt mult peste media partidului. Suntem in jur de 25%", a declarat presedintele PDL Prahova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News