Anastase, despre Boc, Blaga si "Michael Jackson" din PD-L

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 17:56
1412 citiri
Anastase, despre Boc, Blaga si "Michael Jackson" din PD-L
Foto: Arhiva

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca il sustine la sefia PD-L pe Emil Boc pentru ca "este un om care ia decizii drepte, dar nu le ia batand cu pumnul in masa".

"Emil Boc este presedintele sub al carui mandat am castigat toate alegerile, toate competitiile electorale. E o traditie pe care sper sa o continuam", a spus Anastase pentru Realitatea.net.

"PD-L-ul a fost partidul care si-a asumat guvernarea intr-o perioada dificila si a trimis la functia de premier chiar presedintele partidului. Cred ca pe masura ce rezultatele pozitive vor aparea, oamenii vor intelege. A fost o perioada extrem de dificila. Emil Boc este cel care va fi identificat de oameni ca fiind omul care a reusit sa scoata tara din criza", a mai spus Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor crede ca PD-L poate recupera electoratul pierdut: "Sondajele arata ca noi nu am pierdut electoratul, in sensul ca si-au schimbat optiunile, ca s-au mutat in zona Opozitiei, ci sunt in zona nehotaratilor. Nu am pierdut voturile definitiv. Oamenii inseamna ca asteapta de la noi rezultate. Era de asteptat sa scazi in sondaje, in momentul in care esti obligat sa iei niste decizii care nu sunt populare.

Emil Boc este omul caruia nu i se poate reprosa ca a fost corupt, e un om care a luat masuri necesare", a spus Anastase pentru Realitatea.net.

Blaga e mai putin erodat, nu a iesit la lupta in prim-plan

Pe de alta parte, Roberta Anastase crede ca optiunea de imagine a lui Vasile Blaga a fost sa ramana departe de campul de lupta, fiind un om mai putin erodat.

"Optiunea de imagine a domnului Blaga a fost aceea de a nu iesi la lupta in prim plan. Vorbim de un om care e mai putin erodat. In acest moment. Dar asta nu insemna ca acest lucru nu se poate intampla intr-o perioada foarte scurta de timp. Totusi, Vasile Blaga a fost membru al Guvernului Boc si este numarul 2 in PD-L", a adaugat Anastase.

Sefa Camerei Deputatilor mai spune ca PD-L a scazut in sondaje pentru ca a lipsit comunicarea in partid. "Prim-vicepresedintii, vicepresedintii din partid nu s-au inghesuit foarte sa iasa la lupta. Trebuie de aceasta data ca in aceste functii sa ajunga oameni care isi doresc sa isi asume competitia politica asa cum e ea, dura", a adaugat Anastase pentru Realitatea.net.

Anastase, despre "Michael Jackson" din PD-L: Face parte din strategia lui Paleologu

De asemenea, Roberta Anastase a comentat numerele artistice ale lui Edmond Talmacean din ultima vreme si a dat asigurari ca "nu este un om care sa fie unul dintre vectorii de comunicare ai partidului".

"Am inteles de la Realitatea TV ca dumnealui este semnatarul motiunii domnului Theodor Paleologu. Domnul Paleologu ne-a anuntat de la inceput ca va fi plin de umor, ca va descreti fruntile. Probabil ca este o strategie a dumnealor", a spus Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor a mai subliniat ca Talmacean nu este parlamentar.

"Domnul Talmacean este consilier la Sectorul 2 mi se pare. Nu este parlamentar. Nu este un om care sa fie unul dintre vectorii de comunicare ai partidului. Tocmai pentru ca nu exista o disponibilitate a unor lideri de a veni in emisiuni, dumneavoastra trebuie sa invitati reprezentanti ca altfel va sanctioneaza CNA-ul", a mai declarat Anastase, potrivit Realitatea.net.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#Anastase roberta boc pdl, #Roberta Anastase PDL , #PDL