Anastase: Deciziile luate la Bruxelles ne afecteaza viata

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 23:07
1243 citiri
Anastase: Deciziile luate la Bruxelles ne afecteaza viata

Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, spune ca desi unele persoane considera ca subiectele europene sunt mai putin suculente, oamenii trebuie sa inteleaga ca deciziile luate la Bruxelles ne afecteaza viata.

"Trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori parerea celor care opteaza intre un subiect european si un subiect national este ca subiectele europene sunt mai degraba subiecte sterile sau mai putin suculente, din punct de vedere si mediatic si de imagine", a afirmat Roberta Anastase, la RFI.

"Treptat, trebuie sa explicam oamenilor si sa intelegem in primul rand noi ca deciziile luate la Bruxelles ne afecteaza viata si atunci ele cu siguranta vor deveni interesante, odata ce avem capacitatea sa le traducem in realitatile vietii noastre.

N-as spune ca nu avem oamenii capabili, ci mai degraba interesul nostru a fost focalizat, cel putin pana in acest moment, intr-o alta directie", a mai spus presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a adaugat ca incearca sa aduca in agenda Parlamentului Romaniei o serie de teme europene, dar si o serie de bune practici din Parlamentul European.

Declaratiile Robertei Anastase survin in contextul in care presedintele Parlamentului European se afla duminica si luni la Bucuresti. Jerzy Buzek a fost invitat chiar de presedintele Camerei Deputatilor.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Roberta Anastase decizii Bruxelles , #presedinte Camera Deputatilor
Comentarii
Poza Ioan din Chicago
Ioan din Chicago
rank 5
Anastase greseste,pe ideea ca nimeni nu este scutit sa fie inteligent.