Anastase: Daca Nastase vrea sa conduca ceva, o sa-i dau sedintele de declaratii

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 12:18988 citiri
Anastase: Daca Nastase vrea sa conduca ceva, o sa-i dau sedintele de declaratii

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a facut, miercuri, precizari legate de noul scandal din institutia pe care o conduce.

"Vreau sa lamuresc o confuzie care vad ca s-a creat in aceasta dimineata. Am vazut ca se vorbeste despre convocarea a doua birouri permanente - unii fac birouri din umbra, acum s-au gandit sa faca si birouri permnente din umbra. Deci exista un singur birou al Camerei Deputatilor, condus de presedintele Camerei Deputatilor. Nu exista niciun birou mai mic si altul mai mare, si unul din umbra si unul legal", a spus Roberta Anastase.

Ea l-a atacat si pe presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, spunandu-i ca daca tine neaparat sa conduca ceva, ii va da pe mana mai des sedintele de declaratii politice.

"Daca domnul Nastase doreste sa conduca ceva, o sa am grija sa-l desemnez sa conduca mai des sedintele de declaratii politice, ca vad ca are aceasta dorinta extraordinara de a conduce ceva, o sa ma ocup de acest lucru", a mai spus Anastase.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ca de saptamana viitoare Camera Deputatilor va avea doua Birouri Permanente, unul convocat de Opozitie si altul de Putere.

"In conditiile in care PD-L si aliatii sai au hotarat ca Biroul Permanent poate functiona fara cvorum, vom avea doua Birouri Permanente, unul convocat de noi, altul de Putere. Nu mai putem avea o funcionare comuna a Puterii si Opozitiei", a spus deputatul PSD miercuri dimineata.

Nastase a facut aceasta declaratie dupa ce patru din deputatii Opozitiei au convocat propriul lor Birou Permanent, miercuri de la ora 9.00, iar presedintele Camerei, Roberta Anastase, a convocat un altul de la ora 10.00. In cele din urma, cei din Opozitie nu au mai venit la sedinta, dar Nastase a afirmat ca va continua sa faca aceste convocari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News