Anastase: Cu PNL discutam cand se hotaraste sa faca opozitie

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 17:54 1739 citiri
Foto: Realitatea Tv

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase spune ca partidul sau "trebuie sa aiba intelepciunea sa declanseze un dialog" cu toate partidele de dreapta pentru "sustinerea unui candidat unic la Presedintie", chiar si cu PNL, "daca se hotaraste sa faca opozitie".

"Este absolut necesara o alianta pe partea dreapta a spectrului politic pentru sustinerea unui candidat la Presedintia Romaniei. Cred ca absolut toate partidele de dreapta trebuie sa intre in aceasta constructie. Avem nevoie de fiecare vot. Cred ca noi trebuie sa avem intelepciunea de a declansa acest dialog", a declarat Roberta Anastase, potrivit Mediafax.

Roberta Anastase a sugerat ca si PNL ar putea participa la aceasta discutie, cu conditia sa isi doreasca sa se opuna cu adevarta PSD-ului.

PDL ar trebui sa fuzioneze cu PNL - Iata cui i-a venit ideea

"Numai ieri s-a intamplat aceasta surpriza ca PNL-ul sa isi dovedeasca mai degraba atasamentul la USL decat sa fie in opozitie. Daca totusi se hotaraste sa faca opozitie, toate partidele din dreapta trebuie sa stea la masa", a spus Anastase vorbind de situatia din Parlament cand ordonanta privind supraaccizarea a fost retrimisa marti la Comisia de buget finante cu concursul liberalilor.

Vicepresedintele PDL a avertizat insa ca, in general, PNL si PSD sunt "precum in gluma cu politistul bun si politistul rau", si ca isi impart aceste roluri cu buna stiinta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
u961945
rank 5
MATEMATICIANO!!!