Anastase, convocata de urgenta la Guvern

Sambata, 26 Iunie 2010, ora 16:33 3150 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, democrat-liberala Roberta Anastase, a venit, sambata, la Guvern pentru a discuta cu primul-ministru, Emil Boc, dupa sedinta extraordinara a Executivului.

De asemenea, la Palatul Victoria a ajuns si vicepresedintele Camerei Deputatilor, parlamentarul PD-L, Ioan Oltean.

Discutiile ar putea avea loc si pe marginea prelungirii sesiunii parlamentare pentru a se putea modifica legile austeritatii.

Grupul parlamentar al PD-L de la Camera Deputatilor va solicita sesiune extraordinara, in continuarea sesiunii curente a Parlamentului, pentru a se putea modifica legile austeritatii, a declarat, sambata, deputatul democrat-liberal Valeriu Tabara.

Potrivit acestuia, deputatii PD-L au fost convocati luni la grup, de catre liderul de grup, Mircea Toader, una dintre temele de discutie fiind masurile de austeritate adoptate de Guvern.

Premierul Emil Boc si-a exprimat, sambata, speranta ca Parlamentul sa adopte legile austeritatii, cu modificarile determinate de decizia de neconstitutionalitate data de Curtea Constitutionala, pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, care se incheie la sfarsitul lunii.

"Parlamentul este in sesiune, astfel incat sa ia o astfel de decizie. (...) Asteptam saptamana viitoare ca ele sa fie adoptate si sa fie aplicate in integralitatea lor", a aratat seful Executivului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News