Anastase: Cand vrajitorul Ponta ghiceste in carti, romanilor le apare o noua taxa

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 07:08 1756 citiri

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase il ironizeaza pe premierul Victor Ponta spunand ca acesta este "un vrajitor" care, "de cate ori ghiceste in carti, romanilor le apare o noua taxa", ea sustinand ca daca Ponta nu ar fi girat retele de coruptie romanii nu ar trebui sa plateasca taxe noi.

Roberta Anastase spune, in mod ironic, ca premierul Victor Ponta este "un vrajitor care a gasit o solutie miraculoasa pentru Romania: inventarea de noi taxe si impozite".

"De cate ori ghiceste vrajitorul Ponta in carti, romanilor le apare in drum o noua taxa, un nou impozit", a afirmat Anastase, joi seara, in discursul pe care l-a tinut, in calitate de presedinte al PDL Prahova, la sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al acestei organizatii.

Anastase a mai spus ca "daca Ponta nu ar fi girat o retea de coruptie ca a lui Pavaleanu (Marcel Pavaleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului, in prezent arestat preventiv sub acuzatiile de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro - n.r.), probabil nu ar fi fost nevoie sa creasca din nou taxele si impozitele".

Afirmatia referitoare la fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului aflat in arest preventiv a fost facuta in contextul in care sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PDL Prahova a avut loc in orasul Plopeni, iar Pavaleanu este presedinte al PSD Plopeni.

In contextul acestor afirmatii, Roberta Anastase a criticat intreaga organizatie a PSD Prahova, despre care a afirmat ca "nu mai este o organizatie politica, ci un grup infractional organizat", Anastase spunand ca din punctul sau de vedere si alte organizatii judetene ale PSD se comporta asemenea unor grupuri infractionale.

In discursul sau tinut in fata celor aproximativ 400 de membri ai PDL Prahova prezenti la sedinta de la Plopeni, Roberta Anastase l-a ironizat si pe presedintele PNL, Crin Antonescu, spunand ca, in opinia sa, Antonescu este singurul care mai crede ca el va fi candidatul USL la alegerile prezidentiale de anul viitor.

De asemenea, Anastase a spus despre Victor Ponta si Crin Antonescu ca "apar mai des la televizor decat aparea Ceausescu plus toata pleiada de oameni care-i cantau ode si-i compuneau poezii".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News