Anastase: Am dat 10 milioane din banii mei sa fac poze cu toti cetatenii

Luni, 03 Mai 2010, ora 19:20 2422 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a fost o gazda perfecta in weekend cand romanii s-au dus sa-i viziteze locul de munca si a fost nevoita sa scoata din buzunarul personal 1.000 de lei ca sa plateasca pozele pe care si le-a facut cu vizitatorii.

Pedelista s-a fotografiat cu vizitatorii Palatului Parlamentului in cabinetul sau de presedinte al Camerei Deputatilor, iar celor cu care se poza le spunea ca puteau veni sa ridice fotografiile dupa ce faceau turul, informeaza Mediafax, citat de Gandul.

"Au fost colegii mei de partid care au venit sa ma ajute cu aparatura necesara, cu fotografiile, cu imprimanta. Eu am platit din banii mei personali consumabilele, in jur de 10 milioane de lei vechi (1.000 Ron - n.red.)", a precizat presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase, gazda la Parlament, a dansat in hora

Si secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu, a precizat ca "nu a fost prevazuta o suma in buget" pentru manifestarea "Porti deschise".

Camera Deputatilor a organizat manifestarea "Porti deschise" in zilele de 1 si 2 mai, numarul total al celor care au vizitat Palatul Parlamentului a fost de aproximativ 25.500 de persoane.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
AIUREA AIUREA
rank 5
IN PDL, CEA MAI DOAMNA, CEA MAI FRUMOASA, CEA MAI DESTEAPTA, CEA MAI ELEGANTA SI MAI CULTA FEMEIE ESTE ROBERTA ANASTASE ! ELENA UDREA NU AJUNGE NICI LA JUMATEA VALORII EI ! ORICATE VALURI AR FACE !
Jerome
rank 5