Anastase: Afilierea lui Oprescu la USL si renuntarea la independenta ne ajuta

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 22:48 1514 citiri

Sorin Oprescu si-a pierdut o parte din electoratul care l-a votat in 2008 dupa gestul de afiliere la USL, considera Roberta Anastase, prim-vicepresedintele PDL si presedintele Camerei Deputatilor.

"Gestul lui Sorin Oprescu ne ajuta, ma refer la recunoasterea afilierii lui la un anumit partid si la renuntarea la idependenta. Cred ca o parte din votantii lui Sorin Oprescu au fost fascinati de ideea omului care merge pana la capat de unul singur, pe care acum i-a pierdut", a precizat Roberta Anastase la TVR.

Chiar si in aceste conditii, prim-vicepresedintele PDL nu crede ca batalia pentru Capitala va fi una usoara, mai ales ca Sorin Oprescu este in continuare favorit in sondaje.

"Eu nu spun ca o sa fie o batalie usora. Sorin Oprescu este un foarte bun comunicator, dar cred ca are si foarte multe vulnerabilitati, atat in ceea ce priveste realizarile, cat si in ceea ce priveste modul in care a realizat anumite lucruri", a completat Roberta Anastase.

In ceea ce priveste candidatul pe care ar putea sa-l trimita PDL in lupta impotriva lui Sorin Oprescu, Roberta Anastase a precizat ca acesta va fi desemnat in urma finalizarii mai multor studii pe care organizatia de Bucuresti le efectueaza in aceasta perioada.

"Sunt cercetari in desfasurare, exista si o strategie a organizatiei de Bucuresti. Sunt mai multe cercetari conjugate. Pana sa nominalizam o persoana este foarte important sa vedem cum arata profilul candidatului pe care il asteapta bucurestenii. Momentan nu stiu cum arata profilul acestuia, eu nu am vazt inca cercetarile", a conchis prim-vicepresedintele PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News