Anastase a anuntat taierea indemnizatiei absentilor de la sedinta Camerelor

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 19:33 582 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a cerut miercuri apel nominal in sedinta comuna a celor doua Camere, unde ar trebui sa se discuta raportul de activitate al SRTv, anuntand ca cei care absenteaza vor avea indemnizatia taiata pe ziua in curs.

"Consultandu-ma si cu liderii de grup si existand aceste diferente de calcul facem apel nominal, iar indemnizatia se taie pe ziua de astazi tuturor celor care lipsesc", a spus Anastase.

"Suntem intr-o situatie in care o minoritate blocheaza activitatea in Parlament. (...) Suntem sub presiunea unei dictaturi a minoritatii", a spus si pedelistul Ioan Oltean. El i-a rugat pe reprezentantii Coalitiei de guvernare sa nu se mai lase intimidati de interventiile pe procedura ale celor din minoritate si a amintit ca PSD trecea "cu senilele" peste minoritate cand era la putere.

Anterior, liberalul Puiu Hasotti si social-democratul Aura Vasile constatasera ca nu exista cvorum pentru sedinta, iar liderul de grup Calin Popescu Tariceanu a anuntat presa ca grupul PNL vor parasi lucrarile, deoarece Roberta Anastase incearca continuarea sedintei fara cvorumul regulamentar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News