Alegeri parlamentare 2012: Anastase si-a anuntat pe sest candidatura

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 11:37
2526 citiri
Alegeri parlamentare 2012: Anastase si-a anuntat pe sest candidatura
Foto: Arhiva

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase si-a anuntat candidatura pentru inca un mandat de deputat in acelasi colegiu uninominal din Ploiesti in care a fost aleasa in 2008, prin intermediul unui ziar editat de PDL in 10.000 de exemplare si distribuit gratuit in Ploiesti.

Roberta Anastase, care este presedintele filialei judetene PDL Prahova, si-a anuntat candidatura prin intermediul unei publicatii cu opt pagini, denumita "Alege drept", editata de PDL Prahova si distribuita gratuit in Ploiesti.

Conform respectivei publicatii, care a fost distribuita in cutiile postale din oras, Anastase candideaza pentru un nou mandat in colegiul uninominal 11 (Ploiesti vest), acelasi in care a fost aleasa deputat si in urma cu patru ani.

Numele Robertei Anastase apare sub titlul "ARD Prahova si-a desemnat candidatii pentru colegiile din Ploiesti", pe o lista alaturi de ceilalti candidati ai ARD in Ploiesti, in dreptul numelui lui Anastase precizandu-se doar faptul ca este de profesie sociolog si ca intre 2008 si 2012 a fost deputat.

Alaturi de materialul care anunta numele candidatilor ARD in colegiile uninominale din Ploiesti este trecuta, pe un sfert de pagina, sigla aliantei. Potrivit datelor trecute in pagina a saptea a ziarului, "Alege drept!" este o publicatie editata in 10.000 de exemplare si a ajuns la numarul patru.

Respectiva publicatie contine, pe de o parte, articole de prezentare a unora dintre candidatii PDL in colegiile uninominale din Ploiesti, iar pe de alta parte articole critice la adresa USL. Niciunul dintre articole nu este semnat, iar cu exceptia materialului despre candidatii ARD in colegiile din Ploiesti numele Robertei Anastase nu mai apare nicaieri.

Pana acum, Roberta Anastase nu si-a anuntat oficial candidatura. De altfel, in ultimele luni ea a fost vazuta frecvent la sediul PDL Prahova, insa a evitat aparitiile in presa si nu a organizat nicio intalnire cu jurnalistii.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Roberta Anastase candideaza parlament, #Roberta Anastase PDL candidat , #PDL