18.000 de persoane au vizitat duminica Palatul Parlamentului (Video)

Duminica, 02 Mai 2010, ora 18:54
1576 citiri
18.000 de persoane au vizitat duminica Palatul Parlamentului (Video)

Aproximativ 18.000 de persoane au vizitat duminica Palatul Parlamentului, in cea de-a doua zi a Portilor Deschise, numarul vizitatorilor din acest weekend ridicandu-se la 25.500.

Aproximativ 18.000 de cetateni au fost prezenti duminica, intre orele 10.00 si 16.00 la evenimentele gazduite pe parcursul acestei zile la Palatul Parlamentului: un concert de muzica populara, un targ de produse traditionale romanesti si o expozitie de fotografii realizate in perioada in care se construia cladirea.

Prezenta la eveniment, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a fost ghid pentru vizitatori, oferind informatii despre procesul legislativ si raspunzand intrebarilor despre activitatea Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase, gazda la Parlament, a dansat in hora

Printre cei care au vizitat duminica Palatul Parlamentului s-a numarat si presedintele PSD, Victor Ponta, alaturi de cei recent inscrisi in partid. Secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, a vorbit cu Ponta despre modul in care ar trebui condusi pesedistii, in conditiile in care personalul Parlamentului gestiona cu greu afluxul mare de vizitatori.

Sambata, de 1 mai, in prima zi a Portilor Deschise, aproximativ 7.500 de cetateni au vizitat Camera Deputatilor, intre orele 10.00 -16.00.Presedintele Camerei, Roberta Anastase, i-a intampinat pe vizitatori chiar in biroul sau.

Pe unii, ea i-a insotit, pe post de ghid, prin mai multe sali ale Palatului Parlamentului, inclusiv sala de plen, si le-a oferit informatii despre cladire. Anastase s-a aratat suprinsa placut de faptul ca atatia oameni au vizitat Casa Poporului, ea crezand ca bucurestenii vor alege sa plece din Capitala.

Ajunsa in sala unde se tin conferintele de presa, aceasta le-a explicat cetatenilor ca prima oara cand le-a vorbit jurnalistilor a avut emotii foarte mari. Anastase a spus ca a fost ajutata de faptul ca a vorbit stand pe scaun. "Nu cred ca as fi rezistat in picioare", a marturisit aceasta.

Roberta Anastase s-a fotografiat cu vizitatorii si la un moment dat s-a prins intr-o hora intr-una din salile Parlamentului. Ea a vizitat si targul de produse artizanale aflat in curtea Palatului Parlamentului de unde si-a cumparat o papusa din carpe, niste margele mov si o lada de zestre in miniatura.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Ziua Portilor deschise Parlament, #ghid Roberta Anastase, #vizita Victor Ponta , #stiri Roberta Anastase