Zvon pe blog: Robert Turcescu, in carti pentru sefia TVR

Duminica, 27 Decembrie 2009, ora 19:55 7124 citiri

Avand in vedere ca in februarie, consiliul de administratie al TVR ar urma sa discute raportul de activitate si, daca nu este aprobat, conducerea televiziunii publice va fi "pusa pe liber", au inceput deja sa apara zvonuri legate de posibilii candidati la postul de presedinte director general al postului national de televiziune.

S-a scris deja despre Rodica Culcer, care ar putea ajunge la conducerea societatii de televiziune, dupa conflictul ei indelungat cu actuala conducere a TVR. Deocamdata Rodica Culcer nu a confirmat ca ar tenta-o postul de director general.

Nume noi apar in blogosfera. Potrivit blogului lui Catalin Tolontan, Robert Turcescu ar fi un posibil candidat. "Nimeni nu mi-a propus functia, nici formal, nici informal", e tot ce a comentat jurnalistul.

Pentru aceeasi pozitie este vizat si Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al Palatului Cotroceni, dar el are dezavantajul ca a lucrat predominant in radio si ca numirea sa ar fi interpretata drept o aplicare a teoriei "Basescu ia tot", dupa cum scrie jurnalistul.

Presedintele Traian Basescu a declarat, recent, la B1 TV, ca nu va mai merge la postul public de televiziune, atat timp cat Alexandru Sassu va fi presedinte-director general, scrie Adevarul. "O sa incerc cu o alta televiziune sa stabilesc ca presedintele sa mearga o data pe luna sa explice romanilor unde e tara, ce se intampla, dar cat timp domnul Sassu este presedintele Televiziunii Romane, eu nu mai merg acolo", a spus Traian Basescu.

M.M.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News