Turcescu vrea doua mandate la Bucuresti: Dau militaria jos din pod. Pe contracandidati ii bat mar!

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 21:30
18970 citiri
Turcescu vrea doua mandate la Bucuresti: Dau militaria jos din pod. Pe contracandidati ii bat mar!
Foto: B1 TV

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, isi doreste doua mandate la conducerea Bucurestiului. Acesta a trasat, duminica seara, cateva idei pe care vrea sa le aplice daca ajunge la primaria generala.

"Vreau doua mandate la Primaria Capitalei. Doua mandate pentru ca trebuie lansata o viziune pentru Bucuresti. Asa cum au facut Pache Protopopescu, Traian Basescu. Trebuie lasata o viziune. Nu avem un singur oras, ci sapte in unul singur", a spus Turcescu la B1 TV.

Robert Turcescu e candidatul PMP la Primaria Capitalei. Basescu il lauda: A recunoscut ca l-a facut Oprea ofiter

Referitor la schimbarile pe care ar vrea sa le faca in Primaria Capitalei, acesta a precizat ca nu vine hotarat sa dea oamenii afara, ci le va cere sa ii arate ce rezultate au avut in ultimul an.

"La Primaria Capitalei e nevoie de un om care sa dea militaria jos din pod. Astazi exista si multi oameni de buna credinta, functionari care s-au saturat de politizare si care isi doresc sa stea la masa tot cu profesionisti. Spun ca trebuie sa vina cineva care sa intre din birou in birou, sa ii intrebe cine sunt si ce fac.

Nu ma duc sa dau oameni afara, dar le voi cere sa imi arate ce au facut in ultimul an. Nu ma duc in primarie sa fur, nu imi trece nicio clipa prin cap sa ma duc in ideea ca am niste prieteni care asteapta sa le dau contracte", a punctat acesta.

Turcescu a vorbit si despre alte cateva schimbari pe care ar vrea sa le faca, incluzand faptul ca regiile autonome, precum RADET sau RATB, ar trebui transformate in societati comerciale.

Referitor la contracandidatii sai principali (Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan), Turcescu a spus ca ii bate "mar", facand referire la simbolul PMP.

Turcescu: Doar eu si Codruta Kovesi am cerut MApN retragerea gradului

"In aceasta competitie electorala ii bat mar, marul este simbolul partidului PMP. Ii cunosc, i-am intalnit cand nu imi trecea prin minte sa fiu candidat, stiu cate parale fac. Stiu ca sunt oameni care nu si-au dorit sa intre in competitia electorala, cum este Predoiu. Am multe sa ii reprosez si o sa ii spun in fata. Asa cum am sa ii reprosez domnului Nicusor Dan.

Firea e politician de atata (sic!) amar de vreme. Care sunt rezultatele sale? Din partea carui partid vine? Cum ar putea bucurestenii sa o voteze cand PSD este condus de un om care e condamnat la inchisoare? Da, cu suspendare. Eu vin cu un om in spate, Traian Basescu", a spus Turcescu.

Vineri seara, Traian Basescu a anuntat ca, desi ar fi vrut ca el sa candideze pentru Primaria Bucurestiului, recentul dosar in care e anchetat pentru spalare de bani il impiedica sa faca acest pas, asa ca ii lasa locul lui Robert Turcescu.

Amintim ca in 2014, fostul jurnalist anunta, tot la B1 Tv, dar din postura de realizator de emisiuni, ca a fost ofiter acoperit. Turcescu spunea atunci ca va renunta la emisiuni si ca va iesi din viata publica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Turcescu doua mandate Bucuresti, #Turcescu doua mandate primar, #Turcescu doua mandate primarie, #Turcescu candidat PMP Bucuresti , #candidat PMP Bucuresti