Turcescu: Viitorul presedinte al TVR va fi Rodica Culcer

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 09:45 7616 citiri
Foto: Evenimentul Zilei

Jurnalistul Robert Turcescu afirma ca viitorul presedinte al TVR va fi Rodica Culcer si dezvaluie ca a stiut inca de la inceput ca Ludovic Orban s-a dus la Traian Basescu sa ii ceara ajutorul dupa accidentul din 2007.

"Noul presedinte-director general al TVR va fi Rodica Culcer. Discutii cu tema 'Turcescu la TVR' au mai fost si in 2004, au fost si de curand... Nu e telul vietii mele profesionale", a declarat Turcescu intr-un interviu pentru Academia Catavencu, precizand ca are proiecte mult mai interesante pentru urmatoarea perioada.

Jurnalistul recunoaste ca a facut si greseli in cariera, mai ales la inceput si doar din ignoranta, dar spune ca nu isi reproseaza nimic in legatura cu felul in care a tratat accidentul de circulatie produs de liberalul Ludovic Orban.

"In cazul Orban n-am facut nici o greseala. In acele zile in care toti dadeau cu pietre in mine, eu stiam informatia pe care abia in campania electorala au mai aflat-o si altii: Orban se dusese la Traian Basescu sa-l scape de dosarul penal si, eventual, de puscarie. Era speriat, stia ca gresise, stia ce inseamna sa te urci baut la volan si sa accidentezi un om pe trecerea de pietoni... Ma rog, e deja istorie... Ceea ce vreau sa spun e ca daca ar fi sa ma intorc in timp as proceda la fel in cazul Orban", afirma el.

In opinia sa, acum in presa este "ca in Haiti: a fost cutremur, nu sunt bani, unii mor de foame, altii fura si, in general, scapa cine poate". Motivul? Pentru patroni "presa e business, pentru noi presa e meserie. De aici pleaca totul. Ei vor sa faca bani, noi vrem si bani, si prestigiu, si recunoastere in breasla. N-avem cum sa ajungem in veci la un numitor comun. Prin urmare, cateodata mai pune jupanul, alteori mai lasa stapanul...".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Ghilotina
rank 5
Marele Ludovic Orban ! Nepatatul ! Cinstitul ! Corectul ! Acuzatorul ! Cel care infiereaza cu MANIE PARLAMENTARA asistat de Aura Vasile . De Banicioiu .