Turcescu, ofiter acoperit Ponta: Cine seamana vant culege furtuna. E valabil si pentru altii (Video)

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 15:31
6282 citiri
Turcescu, ofiter acoperit Ponta: Cine seamana vant culege furtuna. E valabil si pentru altii (Video)
Foto: B1TV

Victor Ponta a declarat ca institutiile trebuie sa se pronunte cu privire la dezvaluirea facuta duminica seara de Robert Turcescu, dar a precizat ca pentru el nu a fost o surpriza. "Cine seamana vant culege furtuna", i-a transmis premierul jurnalistului.

Declaratiile au fost facute luni, la Palatul Parlamentului, la scurt timp dupa ce Ministerul Apararii a remis presei un comunicat in care a anuntat ca nu face comentarii pe acest subiect, pentru ca alte institutii "sunt abilitate sa se pronunte". Nici Parchetul Militar nu s-a autosesizat pana luni la amiaza, informeaza B1TV.

Robert Turcescu, ofiter acoperit - MApN arunca pisica: Alte institutii sa se pronunte

Desi initial nu a dorit sa comenteze, in ciuda insistentelor jurnalistilor, Victor Ponta a facut cateva scurte declaratii.

Astfel, intrebat daca l-au susprins declaratiile lui Robert Turcescu, premierul a raspuns: "Pe mine, unul, nu, normal".

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Ponta, intrebat daca el a cerut lista agentilor sub acoperire: Vreti sa ajung in inchisoare?

De asemenea, intrebat cine ar trebui sa clarifice aceasta situatie, premierul a reiterat pozitia MApN: "Institutiile statului, cele care verifica aplicarea si respectarea legii".

"Cine seamana vant culege furtuna. E valabil si pentru alti apropiati ai domnului Basescu. Daca domnul Basescu tocmai la dansul s-a gasit sa vorbeasca... Putea sa se duca la Sorina Matei si nu era nicio problema", a declarat premierul, referindu-se la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu intr-o emisiune realizata de Robert Turcescu la B1TV, cu privire la un posibil ofiter acoperit printre candidatii la presedintie.

Basescu explica "dezbracarea" prezidentiabililor: Sa spuna daca au fost ofiteri acoperiti

De asemenea, intrebat daca a fost contactat de NATO pentru clarificari pe aceasta tema, in conditiile in care documentele arata ca Turcescu ar fi fost ofiter acoperit al DIM (Directia de Informatii Militare a Armatei), premierul Ponta a negat.

"Nu. Nu e vorba de statul roman, e vorba despre relatia intre politicieni si jurnalisti. Eu nu sunt invitat la domnul Turcescu, trebuie sa ii intrebati pe cei care se duceau zilnic (...) daca se leapada, nu se leapada... Eu nu am aceasta problema si nici nu am surprize", a declarat Victor Ponta.

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit, duminica seara, ca a fost ofiter acoperit, prezentant public o copie dupa livretul sau si dupa fluturasii care ar confirma ca a fost platit in aceasta calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Ponta Turcescu ofiter acoperit, #Ponta Turcescu Basescu ofiter , #ofiter acoperit