Turcescu, ofiter acoperit - Dragnea: Singura intrebare e cati o sa se mai elibereze

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 15:42
3951 citiri
Turcescu, ofiter acoperit - Dragnea: Singura intrebare e cati o sa se mai elibereze

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intrebat, marti, ce parere are despre marturisirea facuta de jurnalistul Robert Turcescu, el raspunzand: "Singura mea intrebare este cati o sa se mai elibereze in perioada urmatoare".

"Singura mea intrebare este cati o sa se mai elibereze in perioada urmatoare. Nu stiu de ce a facut-o acum, de ce a facut inainte, habar nu am, cert este ca am vazut la acel post de televiziune foarte multi oameni care dadeau verdicte, care faceau judecati de valoare, care acuzau foarte multi oameni, care vorbeau de moralitate si de morala si care s-au dovedit in timp ca ascundeau foarte multe lucruri", a afirmat Dragnea.

El a spus ca nu are legatura cu postul respectiv. "Sa vedem cine se mai elibereaza in continuare si din presa, daca tot a inceput sezonul de eliberari", a spus Dragnea.

Verificarea magistratilor, un demers sanatos

Liviu Dragnea a comentat si cererea judecatorului Horatius Dumbrava ca magistratii sa fie verificati daca sunt colaboratori ai serviciilor, precizand ca este un demers sanatos.

Turcescu, ofiter acoperit: Fostul presedinte CSM cere verificarea tuturor magistratilor (Video)

"Acesta ar fi un demers important si sanatos pentru ca in toate domeniile ar fi important la un moment dat in tara asta sa stim cine cu cine vorbim si daca ma uit la tine sa stiu ca tu esti tu", a spus Draganea intrebat in legatura cu demersul judecatorului Horatius Dumbrava, membru CSM.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat marti ca Parchetul instantei supreme evalueaza situatia in cazul lui Robert Turcescu, dupa ce acesta a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit, si ca va comunica daca va fi luata o decizie privind o eventuala ancheta pentru o infractiune.

Robert Turcescu, ofiter acoperit: Ce va face Parchetul General

Duminica, jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit pe blogul sau ca a fost locotenent colonel sub acoperire. Postarea intitulata "Marturise si spovedanie" a fost insotita de copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata.

Duminica seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, el a confirmat ca documentele sunt reale, fara a spune al carei institutii ar fi fost ofiter acoperit. Turcescu a spus ca este dispus oricand va fi chemat in fata judecatorului sa spuna tot ceea ce stie despre aceste documente. Robert Turcescu a anuntat totodata ca se retrage din presa.

Anunt ciudat pe blogul lui Robert Turcescu: Da, am fost locotenent-colonel sub acoperire (Foto)

MApN a precizat luni ca nu face niciun fel de comentariu legat de cazul jurnalistului Robert Turcescu, ministerul precizand ca aplica legile tarii si ca, daca se vor constata nereguli, alte institutii ale statului sunt abilitate sa se pronunte.

Robert Turcescu, ofiter acoperit - MApN arunca pisica: Alte institutii sa se pronunte

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu declara, luni, ca Robert Turcescu face "o mascarada", el precizand ca livretul militar atesta calitatea de cadru militar in rezerva, si nu activ, iar cadrele in rezerva nu primesc solda decat pentru perioadele de concentare pentru pregatire militara.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Dragnea Turcescu, #Dragnea Turcescu ofiter acoperit , #ofiter acoperit