Turcescu, ofiter acoperit: Cazul va fi dezbatut in Parlament

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 22:17 9213 citiri
Foto: Facebook/Robert Turcescu

Cazul lui Robert Turcescu, care a dezvaluit, duminica seara, ca a fost ofiter sub acoperire, va fi dezbatut in Parlament.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, a anuntat, luni seara, ca situatia lui Robert Turcescu va fi discutata in urmatoarea sedinta a Comisiei de Aparare din Senat, potrivit Realitatea TV.

Dobritoiu a declarat anterior ca Ministerul Apararii Nationale ar trebui sa se autosesizeze in legatura cu subiectul legat de dezvaluirea facuta de Robert Turcescu cu privire la faptul ca a fost ofiter acoperit.

Turcescu, ofiter acoperit Risca ani de inchisoare?

"Se va sfarsi la tribunal fara doar si poate. Ar trebui sa se autosesizeze Parchetul Militar, pentru ca legea e clara si cu referire la deconspirare si la divulgarea de secrete militare", a precizat fostul ministru al Apararii.

La scurt timp a aparut si reactia Ministerului Apararii Nationale, care a mentionat ca nu face niciun fel de comentariu pe marginea situatiei aparute in urma declaratiei lui Robert Turcescu.

Robert Turcescu, ofiter acoperit - MApN arunca pisica: Alte institutii sa se pronunte

"Ministerul Apararii Nationale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. MApN aplica legile tarii si considera ca dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei Romaniei nu sunt benefice. Daca se vor constata nereguli, alte institutii ale statului sunt abilitate sa se pronunte", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Robert Turcescu a dezvaluit, duminica seara, ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1 TV, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, jurnalistul a spus ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut. El a adaugat ca nu va mai face emisiuni si nu va mai aparea in public.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News