Turcescu ii raspunde lui Plesu: Injurati-ma, criticati-ma, dar n-am sa tac!

Luni, 01 Iulie 2013, ora 15:39
5805 citiri
Turcescu ii raspunde lui Plesu: Injurati-ma, criticati-ma, dar n-am sa tac!
Foto: Facebook/Robert Turcescu

Robert Turcescu atrage din ce in ce mai multe critici dupa ce a comentat reclama pe care Nadia Comaneci a realizat-o pentru o margarina, dar cu toate acestea realizatorul tv sustine ca nu o sa taca atunci cand nu ii convine ceva.

De aceasta data, Turcescu a fost tras la raspundere de Andrei Plesu, care se declara nemultumit de afirmatiile din ultima saptamana, de modul in care acesta a tratat subiectul Cristiana Anghel sau cum a moderat confruntarea dintre Traian Basescu si Mircea Geoana din 2009.

"Inteleg de la domnul Andrei Plesu ca nu i-a placut cum am moderat confruntarea Basescu-Geoana, ca nu e de acord cu felul in care am tratat subiectul Cristiana Anghel (profesoara grevista care a intrat pe statul de plata al trustului Intact dupa celebra ei greva a foamei), ca nu e de acord cu limbajul folosit de subsemnatul in cazul 'Nadia si margarina', ca nu s-a dovedit fara echivoc nocivitatea margarinei...Buuun!", isi incepe Robert Turcescu postarea de pe Facebook.

Robert Turcescu, in razboi cu Ilie Nastase din cauza Nadiei Comaneci

Realizatorul tv il intreaba pe Andrei Plesu daca este de acord cu modul in care se promoveaza in scolile din Romania margarina pentru care Nadia Comaneci face reclama.

"Eu nu sunt si ma revolt! Injurati-ma, criticati-ma, dar n-am sa tac! Pentru ca am doi copii minori si pentru ca imi pasa... Si intreb din nou: a existat o aprobarea din partea Scolii Generale nr.11 pentru actiunea pe care o vedeti imortalizata in fotografia de mai jos? Ministerul Educatiei a fost de acord? Parintii au fost consultati?", a incheiat el.

De unde a pornit scandalul?

In urma cu aproximativ o saptamana, Turcescu a scris pe Facebook ca "Nadia Comaneci poate sa-si bage-n fund reclama ei la margarina. Vai, mama ei de cersetoare, ce-a ajuns... I-as da numai zece... suturi in fund! O nemernica, vinde otrava pe arginti!", insa dupa cateva ore a sters postarea.

Dupa cateva zile el a recunoscut ca limbajul folosit a fost prea dur, insa explica iesirea sa. Postarea sa l-a facut si pe Ilie Nastase sa reactioneze dur la adresa realizatorului tv.

A.G.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Robert Turcescu cearta Andrei Plesu, #Robert Turcescu scandal Nadia Comaneci, #Robert Turcescu jignit Nadia Comanesci , #stiri Robert Turcescu